Έγκλημα στην Κατερίνη: Συνελήφθη 58χρονος για την άγρια δολοφονία - Ομολόγησε την πράξη

Στη σύλληψη ενός 58χρονου που φέρεται να είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 45χρονου άνδρα στην Κατερίνη προχώρησαν την Πέμπτη οι αρχές. Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 45χρονος βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης απανθρακωμένος, δεμένος πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι έξω από το Νεκροταφείο της Καλλιθέας Κατερίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος έχει ομολογήσει και όπως φαίνεται είπε στους αστυνομικούς ότι οικονομικές διαφορές ήταν αυτές που του όπλισαν τον χέρι.

Έγκλημα στην Κατερίνη: Οι άγριες πτυχές


Ακόμα πιο άγριες πτυχές του εγκλήματος στην Καλλιθέα Κατερίνης προέκυψαν από την νεκροψία-νεκροτομή που ολοκληρώθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Από την εξέταση προέκυψε πως προηγήθηκε κυριολεκτικά εκτέλεση του 45χρονου, με πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο στο στόμα του, που προκάλεσε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι του και στην συνέχεια του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν οι δράστες τα ίχνη τους.

Το στυγερό έγκλημα αποκαλύφτηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τρίτης (15/6) όταν ένας περιπατητής εντόπισε στο εξωτερικό χώρο του κοιμητηρίου του χωριού έναν απανθρακωμένο άντρα και σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις Αρχές.

Σύντομα, στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών και άντρες της Ασφάλειας Κατερίνης. Το θύμα ήταν απανθρακωμένο, δεμένο πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι. Στο σημείο κλήθηκε ο πατέρας του θύματος και ένας φίλος του που τον αναγνώρισαν από τις παντόφλες του και τα ρούχα του.

Ο 45χρονος ήταν γνωστός χρήστης ναρκωτικών στην περιοχή, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του από το προηγούμενο βράδυ και ο πατέρας του τον αναζητούσε, χωρίς ωστόσο να έχει ενημερώσει σχετικά τις Αρχές.

 

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη