Γλυκά Νερά: το χρονικό ενός εγκλήματος που συντάραξε την Ελληνική κοινωνία

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ο σύζυγος της πιεζόμενος από τα στοιχεία ομολόγησε τις πράξεις του και παραδέχτηκε το έγκλημά του. Η άτυχη γυναίκα ήθελε να φύγει από το σπίτι. Ο δολοφόνος σκηνοθέτησε τη ληστεία και έπαιζε "θέατρο" επί 40 μέρες.

Με ψυχραιμία, χωρίς έντονες συναισθηματικές εξάρσεις ή δηλώσεις που να χορηγούν καθημερινά τηλεοπτική τροφή και εμμένοντας στο χαρακτήρα του «πιστού στην αστυνομική έρευνα θύματος», ο 32χρονος πιλότος διήνυσε 37 μέρες περιβεβλημένος από τη συμπάθεια και τη συμπαράσταση της κοινής γνώμης.

Η πρώτη δημόσια δήλωση του 32χρονου πιλότου έγινε το απόγευμα της 11ης Μαΐου, και ενώ η χώρα δεν μπορούσε ακόμη να συνειδητοποιήσει τη βιαιότητα του πρωτοφανούς εγκλήματος. 

Με ψύχραιμη φωνή αλλά εμφανώς ταλαιπωρημένος ο καθ΄ ομολογίαν δράστης -πλέον- της δολοφονία της 22χρονης Καρολάιν μίλησε στις κάμερες των δημοσιογράφων λέγοντας τα εξής: «Να μην γίνει σε κανέναν άλλον ποτέ ξανά. Τα παιδιά ξέρουν τη δουλειά τους και θα τους πιάσουν. Αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ξανά κανείς ποτέ».

Ο 32χρονος πιλότος είχε ήδη βεβαίως δώσει την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς.

Ήταν και εκείνη πολύωρη και από ό,τι αργότερα διεφάνη λεπτομερής. Στην κατάθεσή του, κατά πληροφορίες που είχαν δει τότε το φως της δημοσιότητας, είχε αναφέρει: «Τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια, δεμένη πάνω στο κρεβάτι κι εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε και εκλιπαρούσαμε για να μη μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε πνιχτά και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν κι άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο, ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου».

Είχε δε τότε προσθέσει ότι και οι τρεις δράστες φώναζαν επανειλημμένα: ‘πού είναι τα λεφτά; «δείχνοντας απειλητικά μάλιστα το όπλο τους προς το 11 μηνών μωρό τους.

Δύο ημέρες αργότερα, στις 13 Μαϊου, και ενώ η προανάκριση της ΕΛΑΣ συνεχίζονταν με βασικό σενάριο την ύπαρξη τουλάχιστον δύο ή και τριών δραστών, σε νέες του δηλώσεις ο 32χρονος θα υποστηρίξει ότι «μέχρι τη στιγμή που έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και τον έλυσαν, δεν είχε αντιληφθεί ότι η σύζυγός του Καρολάιν είχε πεθάνει».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο 32χρονος πιλότος είπε πως «κατάλαβε ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή όταν τον έλυσαν οι αστυνομικοί».

Πέντε ημέρες αργότερα, μέσω των social media, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποχαιρετούσε την Καρολάιν με μια φωτογραφία από τον γάμο τους σε κάποιο ταξίδι στην Πορτογαλία και γράφοντας: «για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

Αδιέξοδο και υποψίες

Δεκατέσσερις ημέρες μετά το σκληρό πρωινό της 11ης Μαϊου, και ενώ στο μεταξύ οι πιθανολογούμενοι δράστες έχουν προκηρυχθεί με 300.000 ευρώ, γύρω από τον 32χρονο πιλότο αρχίζει να δημιουργείται ένα παράδοξο: Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. ως προς την ύπαρξη σκληρών κακοποιών οδηγούντο σταδιακά σε αδιέξοδο, ενώ οι καταθέσεις του 32χρονου έδιναν πληθώρα στοιχείων που έμοιαζαν όμως να δημιουργούν εγγενώς, σκοτεινά σημεία. 

Τους αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση απασχολούσαν μια σειρά ερωτημάτων με κυριότερα τα εξής:   

Πρώτον, το γεγονός ότι η κάμερα στο εσωτερικό του σπιτιού δεν καταστράφηκε κατά την σχεδόν πάγια πρακτική των δραστών αλλά, αντιθέτως, της είχε αφαιρεθεί η κάρτα μνήμης, κίνηση που δεν θεωρείται συνηθισμένη.

Δεύτερον, προβληματισμό για τον τρόπο που κινήθηκαν οι δράστες προκαλούσαν οι πληροφορίες ότι η κοπέλα δεν είχε πάνω της ίχνη προηγηθείσης πάλης κάτι που θα παρέπεμπε σε επείγουσα ανάγκη να αμυνθεί.

Τρίτον, στο κενό είχαν πέσει οι προσπάθειες να εντοπιστεί ξένο γενετικό υλικό στην ταινία με την οποία οι δράστες τύλιξαν το πρόσωπο του 32χρονου πιλότου αφήνοντας, προφανώς μέσα στη σπουδή τους, ακάλυπτο το μάτι του.

Τέλος η επιλογή των δραστών να δέσουν με σχοινί τα χέρια και τα πόδια του 32χρονου συζύγου αλλά να ακινητοποιήσουν με ρούχα την 20χρονη καθιστούσε ακόμη πιο θολό το τοπίο της εξιχνίασης.

«Παρερμηνεύονται πολλά πράγματα»

Είναι εκείνα τα αδιέξοδα που εξώθησαν τον 32χρονο και πάλι ψύχραιμα να τοποθετηθεί, δηλώνοντας: «Δεν υπάρχει κάτι. Ό,τι είναι από την αστυνομία. Ό,τι θέλετε από την αστυνομία.

Ερωτηθείς, τότε, 25η Μαϊου αν τον φοβίζει το γεγονός ότι οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί ο 32χρονος είχε απαντήσει «το ήξερα από την αρχή».«Δεν είναι εύκολο, δεν σταματάει κανείς να δουλεύει. Ό,τι θέλετε από την αστυνομία γιατί ό,τι περνάει παρερμηνεύονται και είναι λάθος».

Ακόμη και την τελευταία ημέρα, χθες Πέμπτη, ο 32χρονος φερόταν να δίνει μία διαφορετική εκδοχή για την εσπευσμένη του μεταγωγή -όπως απεδείχθη- στην Αθήνα. 

Στο μνημόσυνο της Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, εμφανίστηκε να αγκαλιάζει τη μητέρα της άτυχης Καρολάιν, ενώ (σύμφωνα με τον ΑΝΤ1) όταν ρωτήθηκε για τον λόγο της εσπευσμένης αναχώρησής του, είπε ότι φεύγει επειδή έπιασαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο και τον κάλεσαν για να τον αναγνωρίσει. 

Η αλήθεια βγαίνει στο φως 

Τελικά ο χειρότερος φόβος όλων έγινε πραγματικότητα στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά, αφού ο 33χρονος σύζυγός του θύματος ομολόγησε τις πράξεις του, εξιχνιάστηκε η δολοφονία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. Η ομολογία του συγκλόνισε την ελληνική κοινή γνώμη και έγινε πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ.

Όπως ο ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που τον εξέταζαν για τουλάχιστον 6-7 ώρες, η ανθρωποκτονία της συζύγου του ήταν το αποτέλεσμα ενός έντονου τσακωμού που προηγήθηκε μεταξύ τους, κάτι που όπως ο ίδιος φέρεται να είπε, συνέβαινε συχνά μεταξύ τους ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα και σχεδόν με οποιαδήποτε αφορμή. Τη νύχτα του φόνου, η Καρολάιν έψαχνε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής ξενοδοχείο για να μείνει.

Όπως αποδείχθηκε η ληστεία για την οποία μίλησε ο πιλότος, ήταν απλώς η σκηνοθεσία για να κρύψει το ειδεχθές έγκλημά του, και τα νέα στοιχεία που προέκυψαν επιτάχυναν τις εξελίξεις.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Καρέ από το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή η Κάρολαιν

Η ΕΛΑΣ τον κάλεσε ήδη από την Τετάρτη για νέα κατάθεση, με πρόσχημα τα νέα στοιχεία αλλά και την ύπαρξε νέου υπόπτου τον οποίο -όπως του είπαν- θα έπρεπε να αναγνωρίσει.

Όταν ζήτησε να καθυστερήσει μια μέρα για να παρευρεθεί στο μνημόσυνο της συζύγου του, το αίτημά του έγινε δεκτό, ώστε να μην υποψιαστεί ότι το τέλος της "παράστασής" του πλησίαζε. Αστυνομικοί τον συνόδευσαν από την Αλόννησο στη Σκιάθο και από εκεί στην Αθήνα.

Το συγκλονιστικό είναι ότι μέχρι τελευταία στιγμή συνέχιζε να παίζει θέατρο, καθώς το πρωί της Πέμπτης στο μνημόσυνο αγκάλιασε τη μητέρα της Καρολάιν.

Τελικά "έσπασε" και ομολόγησε, ισχυριζόμενος ότι θόλωσε μετά από καυγά με την άτυχη Καρολάιν, όταν του είπε "σήκω και φύγε από το σπίτι". 

 Ο καυγάς 

“Μαλώσαμε έντονα. Με έσπρωξε και με απείλησε ότι θα φύγει από το σπίτι και θα πάρει και το παιδί. Έχασα τον έλεγχο και την έπνιξα. Στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία”.

Τριάντα λέξεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του συζύγου της άτυχης Καρολάιν, ήταν αυτές που επισφράγισαν αυτό που οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών πίστευαν από καιρό. Ότι δηλαδή πίσω από τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης γυναίκας κρύβεται ο πατέρας του παιδιού της.

“Ήταν ασταθής. Με χτύπησε και στη συνέχεια έριξε με δύναμη το παιδί στην κούνια. Θόλωσα. Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Ήταν η κακιά στιγμή” είπε μεταξύ άλλων ο Αναγνωστόπουλος στους αστυνομικούς περιγράφοντας τι συνέβη τη μοιραία νύχτα.

Συχνοί καυγάδες

Κάθε άλλο παρά ονειρεμένη ήταν η ζωή του ζευγαριού το τελευταίο χρονικό διάστημα όπως προκύπτει από τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές. Αν και από την αρχή ο Αναγνωστόπουλος ισχυριζόταν ότι είχε μία ιδανική σχέση με τη σύζυγό του η πραγματικότητα είναι ότι οι καυγάδες στη ζωή του ζευγαριού ήταν συχνοί.

Η Καρολάιν μάλιστα φέρεται να είχε ενημερώσει τον σύζυγό της ότι επιθυμεί να χωρίσουν κάτι που όπως φαίνεται αδυνατούσε να δεχθεί ο 32χρονος άνδρας. Έτσι και το βράδυ της δολοφονίας ξεκίνησε ένας από τους πολλούς καυγάδες ο οποίος όμως έμελλε να τελειώσει με τον πιο τραγικό τρόπο. 

Πως το ανθρωποκτονιών ανακάλυψε τον δολοφόνο

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr η αστυνομία είχε συμπεράνει από πολύ νωρίς ότι ο πιλότος ήταν ο δολοφόνος της άτυχης Κάρολαϊν, όμως με τη λεγόμενη «παρελκυστική πολιτική», ήθελαν να προκαλέσουν τον εφησυχασμό του ώστε να κάνει λάθη και να οδηγήσει με τον τρόπο αυτόν τις έρευνες από την υποψία, στη βεβαιότητα της ενοχής του. 

Για τον σκοπό αυτόν οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν και τον Τύπο, διαρρέοντας διάφορες «πληροφορίες» οι οποίες θα έκαναν τον συζυγοκτόνο να νιώσει «ασφαλής».

Για παράδειγμα, υπήρχαν δημοσιεύματα ότι η αστυνομία ζήτησε βοήθεια και στοιχεία από πρεσβείες διάφορων χωρών –μια ενέργεια όμως που δεν συμβαίνει ποτέ, καθώς όταν χρειαστεί, οι αρχές απευθύνονται στις ειδικές διεύθυνσης αστυνομικής συνεργασίας ώστε να συντονιστούν με άλλες χώρες. 

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. είχε καλέσει τον πιλότο νωρίτερα για την «τελική» κατάθεση, όμως αυτός ζήτησε να πάει στο μνημόσυνο της γυναίκας του. Για να μην τον τρομάξουν, τον άφησαν να πάει στην Αλόννησο. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν εκεί ρώτησε τον 32χρονο η μητέρα της άτυχης κοπέλας για ποιον λόγο τον κάλεσε πάλι η αστυνομία, αυτός απάντησε ότι «υπάρχει κάποιος ύποπτος και πρέπει να πάω για να τον αναγνωρίσω».

Για τη διαλεύκανση του εγκλήματος ασχολήθηκε από την αρχή υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. με μεγάλη πείρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια και συγκεκριμένα στα «ίχνη και στα εργαλεία», όπως είναι ο όρος που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί. Η τεχνολογία, άλλωστε, έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι καταθέσεις των δύο αστυνομικών που μπήκαν αρχικά στο σπίτι στα Γλυκά Νερά. Στους αστυνομικούς φάνηκε από την πρώτη στιγμή πολύ περίεργο το γεγονός ότι το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, παρά μόνο υπήρχαν κάποια κουτιά στο πάτωμα. Μεταξύ αυτών και το κουτί του παιχνιδιού «Μονόπολι», όπου μέσα σε αυτό, υποτίθεται κατά την κατάθεση του δράστη, υπήρχαν και τα λεφτά που απέσπασαν οι ληστές.

Ο αστυνομικός που πήρε το μωρό στα χέρια του θεώρησε «ύποπτο» όλο το σκηνικό που αντίκρισε και ενστικτωδώς πήρε το παιδί για να το προστατέψει. Την ίδια υποψία εξέφρασε και ο άλλος αστυνομικός και μάλιστα είχαν μοιραστεί τις σκέψεις τους με τον πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη. Όταν δε οι ανώτεροί τους τους ρώτησαν αν φαινόταν ο 32χρονος να είχε δεθεί μόνος του, αυτοί απάντησαν ότι δεν μπορούν να είναι σίγουροι, διότι τον έλυσαν πολύ γρήγορα, αφού ο ίδιος έλεγε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Εντύπωση τους έκανε επίσης η «πολύ ψύχραιμη» αντίδραση του 32χρονου όταν του είπαν ότι η γυναίκα του είναι νεκρή.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του zougla.gr, οι αστυνομικοί με ειδική τεχνολογία μπόρεσαν να ανασύρουν σβησμένα μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο πιλότος με το θύμα, αντλώντας πολύτιμες πληροφορίες.  Στα μηνύματα συγκεκριμένα φαινόταν ότι η άτυχη νεαρή θα έπαιρνε το παιδί και θα έφευγε, ενώ φαινόταν ότι έψαχνε στο Booking ξενοδοχείο για να μείνει. Αυτές οι πληροφορίες διασταυρώθηκαν και από μαρτυρίες ανθρώπων που είχαν ζήσει τους έντονους καβγάδες του ζευγαριού πρόσφατα.

Άλλα στοιχεία που οδήγησαν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα της ενοχής του συζύγου:

-Αναντιστοιχία των ωρών που ο πιλότος έλεγε ότι είναι δεμένος, με τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο δέρμα του.  

 -Στις κάμερες ασφαλείας της γύρω περιοχής, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. χρησιμοποίησαν ειδικό αλγόριθμο για τον εντοπισμό όλων των πιθανών πορειών που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν οι αρχικά φερόμενοι δράστες –οι «ληστές»- όμως από τον αλγόριθμο προέκυπτε ότι δεν υπήρχε καμία τέτοια διαδρομή διαφυγής, η οποία δεν θα είχε «πιαστεί» από τις κάμερες! Έτσι αποκλείστηκε αρχικά η περίπτωση οι όποιοι δράστες να είχαν φύγει με αυτοκίνητο. 

 -Σύμφωνα με τις έρευνες των εγκληματολογικών εργαστηρίων, η πόρτα του σπιτιού δεν άνοιξε ποτέ. Οι «δράστες» σύμφωνα με την κατάθεση του πιλότου εισήλθαν στο σπίτι από ένα μικρό παράθυρο – δεν είχαν λόγο όμως να βγουν από το ίδιο σημείο, παρά να εξέλθουν κανονικά από την πόρτα, κάτι όμως που δεν προέκυπτε… 

-Ακόμα ένα στοιχείο που είχε προβληματίσει από την αρχή τους αστυνομικούς, ήταν η μαρτυρία ότι ακούστηκε το κλάμα του άτυχου σκυλιού της οικογένειας που βρέθηκε κρεμασμένο – «σαν να το μαλώνει το αφεντικό του» - και όχι γάβγισμα, όπως συνήθως αντιδρούν τα σκυλιά μπροστά σε κάποιον άγνωστο ή σε κάποια απειλή… Επίσης δεν ήταν λογικό να τον έχουν κρεμάσει εκτός του σπιτιού, και όχι μέσα σε αυτό.

-Είχε αφαιρεθεί η κάρτα από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού, κάτι πολύ σπάνιο, καθώς συνήθως οι ληστές καταστρέφουν τη συσκευή, ενώ το τελευταίο πλάνο είναι πολύ ώρα πριν από τα γεγονότα που περιέγραψε ο 32χρονος.

-Το smartphone του 32χρονου που μετρούσε βήματα, έδειχνε ότι την ώρα που έλεγε ότι ήταν δεμένος, αυτός περπατούσε.

-Στο smartwatch της Καρολάιν που μέτραγε σφυγμούς φάνηκε ότι οι παλμοί της σε κάποιο σημείο επιταχύνονται πολύ και μετά σταματάει – κι αυτό συνέβη σε άλλη χρονική στιγμή από αυτή που περιέγραψε ο 32χρονος.

-Τέλος, στους αστυνομικούς έκανε μεγάλη εντύπωση ότι ο 32χρονος περιέγραψε με μεγάλη ακρίβεια τα όπλα των υποτιθέμενων ληστών – γνώριζε ακόμα και τον τύπο τους…

Γιατί έπνιξε τον σκύλο


Αίσθηση προκάλεσε από την αρχή της υπόθεσης και το ότι βρέθηκε νεκρός και ο σκύλος της οικογένειας, κρεμασμένος με το λουρί από την κουπαστή. Ο πιλότος ισχυρίστηκε ότι τον είχαν κρεμάσει οι ληστές που είχε επινοήσει, ωστόσο όπως αποδεικνύεται ο φόνος του σκύλου ήταν μέρος του σχεδίου του.

Αφού έπνιξε με μια μπλούζα την Καρολάιν, έπνιξε με τα χέρια του και τον σκύλο και στη συνέχεια τον κρέμασε στην εσωτερική σκάλα της μεζονέτας, ώστε να φανεί ότι το έκαναν ληστές.

Το χρονικό και τι είχε ισχυριστεί ο πιλότος

Στις 06:30 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου κλήθηκε η Άμεση Δράση επί της οδού Παναγούλη 10, στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Καρολάιν, με σπαστή φωνή λόγω του ότι ήταν φιμωμένος με μονωτικές ταινίες και ζητούσε βοήθεια, αμέσως μετά και με τον ίδιο τρόπο φέρεται ότι κάλεσε και την γειτόνισσά του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο, εισήλθαν από το παραθυράκι της πίσω πλευράς απ’ όπου φέρονταν να είχαν μπει και οι ληστές, βρήκαν τον πιλότο δεμένο και φιμωμένο και τον έλυσαν και την Καρολάιν νεκρή στο κρεβάτι της μπρούμυτα και με το μωράκι της να ακουμπά και να την σκουντάει στην πλάτη.

Από την νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε πως ο θάνατος της 20χρονης κοπέλας ήταν ασφυκτικός και αργότερα ο πιλότος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως οι δράστες που εισέβαλαν στην οικία του, σκότωσαν τον σκύλο τους και την γυναίκα του και τους λήστεψαν, ήταν τρεις. Δύο ψηλοί με καλυμμένα χαρακτηριστικά και ένας κοντός και εύσωμος που φαινόταν να ήταν ο αρχηγός. Δύο από αυτούς ήταν ένοπλοι και του ζήτησαν τα λεφτά.

Εκείνος ισχυρίστηκε ότι τους υπέδειξε που ήταν κρυμμένα τα χρήματα, ωστόσο συνέχισαν να ψάχνουν και κάποια στιγμή έπαψε να ακούει τις φωνές της συζύγου του την οποία την είχε ακινητοποιήσει, την είχε γυρίσει μπρούμυτα ο φερόμενος αρχηγός και της κρατούσε το στόμα.

Έκτοτε όσο και αν έψαξαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και του Κατά Ιδιοκτησίας δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε ληστές παρότι μέχρι και πολύ πρόσφατα έκαναν κάθε ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.


Τι λέει ο Βρετανικός τύπος σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά 

Από την πρώτη μέρα της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι της, δίπλα στο μωρό της, στα Γλυκά Νερά, ο βρετανικός Τύπος παρακολουθούσε στενά την υπόθεση, καθώς η άτυχη κοπέλα είχε βρετανική υπηκοότητα. 

Σήμερα, η ομολογία του 32χρονου πιλότου για τη δολοφονία της συζύγου του, αποτελεί πρωτοσέλιδο σε πολλά μέσα. 

Η Sun, με τον πηχιαίο τίτλο «Την έπνιξα», αναφέρει ότι «ο Έλληνας σύζυγος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη Βρετανίδα γυναίκα του Καρολάιν Κράουτ αφότου εκείνη τον απείλησε πως θα έφευγε με το παιδί τους».

egklima-sta-glyka-nera-protoselido-se-vretanika-mme-i-omologia-toy-syzygoy0

Η Daily Mail αναφέρει στον τίτλο της: «Ο σύζυγος ομολόγησε ότι σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι μπροστά στο παιδί τους, όπως ομολόγησε κι αφού το smartwatch κατέστρεψε το άλλοθί του».

egklima-sta-glyka-nera-protoselido-se-vretanika-mme-i-omologia-toy-syzygoy2

Η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι η υπόθεση εξιχνιάστηκε πέντε εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο της κοπέλας, που επήλθε από ασφυξία.

Η Mirror γράφει: «Ο Έλληνας σύζυγος ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη Βρετανίδα μαμά μπροστά στην μόλις 11 μηνών κόρη τους, σύμφωνα με την αστυνομία».

Σήμερα στον εισαγγελέα

Ο 32χρόνος πιλότος, αναμένεται να οδηγηθεί εντός των επόμενων ωρών στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες 

ΠΗΓΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ NEWS247 ΚΑΙ ZOUGLA.GR

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη