Κορωνοϊός: 18.592 νέα κρούσματα, 66 θάνατοι, 642 διασωληνωμένοι




Τα κρούσματα κορωνοϊού να διατηρούνται σε πενταψήφια νούμερα, καθώς η μετάλλαξης Όμικρον συνεχίζει την επέλαση της.


Συγκεκριμένα, σε 18.592 ανέρχονται οι νέες μολύνσεις κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 66 θάνατοι.

Παράλληλα, σε 642 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αλέξης Τσίπρας


Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, έχει εμφανίσει μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα, ενώ η σύζυγός του και τα παιδιά του είναι αρνητικοί.

«Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί. Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής», έγραψε στο Τwitter.


Ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 στις 13 Νοεμβρίου 2021. «Τρίτη δόση. Εμβολιαζόμαστε. Διαλέγουμε τον δρόμο της επιστήμης και της ζωής», ανέφερε σε σχετική ανάρτηση στα social media ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.





Περαστικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ευχήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Εύχομαι περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα! Έχοντας κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά», έγραψε στο Twitter.

Περαστικά έσπευσε να ευχηθεί στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.




Σχόλια

Διαβάστε ακόμη