Στη φυλακή η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της


 Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους ο 32χρονος πρωην ποδοσφαιριστής και η 29χρονη πρωην παίκτρια ριάλιτι, που κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών περίπου 8 κιλών. 

Οι δυο τους με τη σύμφωνη γνωμη εισαγγελέα και ανακριτή θα οδηγηθούν στη φυλακή.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Κατά τη δικογραφία, η σύλληψη των δύο κατηγορουμένων ήταν αποτέλεσμα μίας ανώνυμης πληροφορίας. Αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης και των δύο, στην κατάθεσή του φέρεται να έχει περιγράψει πώς ο 32χρονος κατηγορούμενος τέθηκε υπό παρακολούθηση, ύστερα από τις πληροφορίες που έλαβαν οι αρχές από πρόσωπο που «θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του».

Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού, μέσω του ανώνυμου αυτού προσώπου, πληροφορήθηκαν ότι «ημεδαπός με μικρό όνομα Δημήτρης ηλικίας 30 με 35 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά και ημεδαπή με μικρό όνομα Ελένη ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης σε νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων της Αττικής και διαμένουν σε οικία επί της οδού (κατονομάζεται η οδός) στην Αθήνα».

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, έχοντας σητν κατοχή τους μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη