Mad Clip: Σήμερα η κηδεία του γνωστού τράπερ - Θα μεταδοθεί live


 Σήμερα, Δευτέρα (06/09), θα τελεστεί η κηδεία του Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στη Βουλιαγμένη, σε ηλικία 34 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η εξόδιος ακολουθία του διάσημου τράπερ θα μεταδοθεί live μέσω του παρακάτω YouTube link του ιερού ναού Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου, ώστε να τον αποχαιρετήσουν όλοι οι θαυμαστές του που δεν μπορούν να παραστούν.

Το χρονικό του μοιραίου τροχαίου


Περίπου στις 2:15 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (02/09), ο διάσημος τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσέκρουσε σε κολώνα στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Ο 34χρονος ράπερ σκοτώθηκε φεύγοντας από τον γάμο φίλων και συνεργατών του, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (01/09).

Μερικές ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, ο Mad Clip βρισκόταν στο γλέντι των νεόνυμφων Γιώργου Μπενιουδάκη και Λίας Παπαδοπούλου. Ο γαμπρός σκηνοθέτησε το τελευταίο video clip του Mad Clip, για το τραγούδι "Μπορεί", ενώ η σύζυγός του Παπαδοπούλου είναι Pr Manager στη δισκογραφική εταιρεία που ανήκε ο καλλιτέχνης.

Μάλιστα, οι δυο τους διασκέδασαν και τους καλεσμένους, τραγουδώντας μαζί την μεγάλη επιτυχία τους στο πάρτι του γάμου.


Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από το τροχαίο

Βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 και εξετάζεται από τις αρχές, καταγράφει την στιγμή που ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολώνα φωτισμού και έτσι να χάσει την ζωή του.

Όπως δείχνει το βίντεο, ο τραγουδιστής με το πολυτελές αυτοκίνητο φαίνεται να οδηγεί με αυξημένη ταχύτητα στην ευθεία. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία χάνει τον έλεγχο, το αυτοκίνητο αρχίζει να φέρνει στροφές και με μεγάλη ταχύτητα βγαίνει εκτός δρόμου. Πίσω διακρίνεται ένα ακόμα αμάξι το οποίο πατάει φρένο.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη