Θύμα τροχαίου στη Βουλιαγμένη ο γνωστός ράπερ Mad Clip


Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη Αττικής, με θύμα τον γνωστό ράπερ Mad Clip.
Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο, κοντά στο Καβούρι, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ΙΧ είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο ράπερ διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας σε σοβαρή κατάσταση όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Το βράδυ της Τετάρτης (01/09), μερικές ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, ο Mad Clip βρισκόταν στον γάμο των φίλων του Γιώργου Μπενιουδάκη - Λίας Παπαδοπούλου.

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip (Πήτερ Αναστασόπουλος ήταν Ελληνοαμερικανός ράπερ που ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.


Κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music.


Τα τραγούδια του ήταν πολύ δημοφιλή και γίνονταν αμέσως επιτυχίες, με μερικά από τα πιο γνωστά να είναι τα εξής: "Μπορεί" με την Ελένη Φουρέιρα, "Κότερα", "Hustla", "Baby", "Ελπίδα".

Ο γνωστός ράπερ είχε τεράστια απήχηση στη νεολαία.

Στον τόπο του τροχαίου ο κολλητός του φίλος τράπερ Light

Σε κατάσταση σοκ, δεν μπορεί να πιστέψει το χαμό του φίλου του Mad Clip, ο τράπερ Light, ο οποίος βρέθηκε στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος.
Ο Light φαίνεται σε βίντεο αφού έχει αντικρίσει νεκρό το φίλο του μέσα στο αυτοκίνητο, να λέει με λυγμούς, «πάει, πάει».



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ NEWS247 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Σχόλια

Διαβάστε ακόμη