Σύνταγμα: Άδεια η καραμπίνα του 37χρονου - Θα οδηγηθεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο


Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα στην Πλατεία Συντάγματος και συγκεκριμένα μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όταν ξαφνικά, πήγε ένας 37χρονος άντρας που κρατούσε καραμπίνα, άναψε κεριά και σήκωσε ένα πανό με ένα σύνθημα που έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας, πραξικόπημα».

Στη θέα του ενόπλου απομακρύνθηκαν όσοι διερχόμενοι και τουρίστες βρίσκονταν εκείνη την ώρα μπροστά από το μνημείο και οι τσολιάδες, έκλεισαν οι δρόμοι και περικυκλώθηκε από αστυνομικούς, άντρες των ΕΚΑΜ και διαπραγματευτές της Αστυνομίας.


Για περίπου δύο ώρες, ο άντρας που βρισκόταν σε απόλυτη σύγχυση, φώναζες ασυναρτησίες, έβριζε πολιτικούς κλπ. δεν άκουγε το παραμικρό από τους διαπραγματευτές και έτσι αποφασίστηκε επιχείρηση από την ΕΚΑΜ, άντρες της οποίας τον ακινητοποίησαν, τον αφόπλισαν και τον συνέλαβαν. Η καραμπίνα διαπιστώθηκε ότι ήταν άδεια και δεν είχε ούτε πάνω του φυσίγγια.

Ο συναγερμός έληξε μετά από αυτό και οι δρόμοι παραδόθηκαν και πάλι στην κυκλοφορία ενώ ο 37χρονος οδηγήθηκε στην Κρατική Ασφάλεια και αναμένεται κατόπιν συνεννόησης με τον εισαγγελέα να οδηγηθεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο για εγκλεισμό, καθώς άλλωστε και συγγενικά του πρόσωπα δηλώνουν ότι αντιμετωπίζει σοβαρά και χρόνια ψυχολογικά προβλήματα.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη