Φως στο Τούνελ: Νέα αποκαλυπτικά βίντεο από τον "βιαστή με το τατουάζ" στο Παλαιό Φάληρο


Νέα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έδειχναν τη δράση του "βιαστή με το τατουάζ και το μαχαίρι", ο οποίος βίασε την 34χρονη στο Παλαιό Φάληρο τα ξημερώματα της Κυριακής 23 Οκτωβρίου προβλήθηκαν στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ" το βράδυ της Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής μάλιστα, ένας τηλεθεατής που φαίνεται ότι γνωρίζει τη δράση ζήτησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής να μιλήσει με την Αγγελική Νικολούλη για να της πει λεπτομέρειες. Τα στοιχεία που έδωσε μεταφέρθηκαν στις Αρχές.

Ο δράστης, υπό την απειλή μαχαιριού μπήκε στο αμάξι μίας γυναίκας θέλοντας να ασελγήσει εις βάρος της. Σκοπός του ήταν να την οδηγήσει σε ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο προκειμένου να τη βιάσει. Στην τελευταία ωστόσο στροφή, η γυναίκα έκανε ότι δεν άκουσε την εντολή του δράστη και συνέχισε την πορεία της, βγαίνοντας στη λεωφόρο Αμφιθέας.

Με απόλυτη ψυχραιμία η 24χρονη σταμάτησε μπροστά από ένα κατάστημα που ήταν ανοιχτό, κατέβασε τα παράθυρα του αυτοκινήτου και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Δείτε τα σχετικό βίντεο:



Πελάτες του μαγαζιού, αλλά και το προσωπικό, έτρεξαν να τη βοηθήσουν, ενώ την ώρα που η νεαρη κοπέλα έβαλε τις φωνές, ο δράστης κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τρέχοντας κατάφερε να ξεφύγει.

Σε άλλο βίντεο, ο δράστης φαίνεται να τρέπεται σε φυγή:
Μία ώρα νωρίτερα, ο ίδιος σε κοντινή απόσταση, στη συμβολή των οδών Αγίας Τριάδας και Αμφιθέας, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου της 24χρονης γυναίκας που περίμενε στο φανάρι, κάθισε στο πίσω κάθισμα και με την απειλή μαχαιριού, της υποδείκνυε την πορεία που θα ακολουθήσει, με σκοπό να την απομονώσει και να τη βιάσει.
Η ίδια μίλησε γι’ αυτή την τραυματική εμπειρία, σε μία προσπάθεια να σωθούν άλλες κοπέλες.

Αυτό το σκηνικό τρόμου έγινε στις 03.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μια ώρα αργότερα, ο ίδιος άνδρας βίασε την 34χρονη, πάλι υπό την απειλή μαχαιριού.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη