Οι developers του "God Of War: Ragnarok" επιβεβαιώνουν ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει φέτος


Ένας developer του God of War: Ragnarok διαβεβαίωσε στους φαν ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σίγουρα φέτος.

Για να γιορτάσει την τετραετή επέτειο του τελευταίου παιχνιδιού God of War, ο σκηνοθέτης Cory Barlog είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο που έλεγε, «Μακάρι να μπορούσαμε να μοιραστούμε μαζί σας [πλάνα από το Raganarok], αλλά δεν είναι έτοιμο για προβολή».

Αυτό οδήγησε σε ανησυχία μεταξύ των φαν ότι το παιχνίδι θα καθυστερήσει, αλλά, ένας φαν ρώτησε στο Twitter τον σκηνοθέτης animation της Sony Santa Monica, Bruno Velazquez και αυτός απλά είπε: «το Ragnarok έρχεται φέτος.»




Αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2021, αλλά το παιχνίδι καθυστέρησε «για να διασφαλιστεί ότι η Santa Monica Studio μπορεί να προσφέρει το εκπληκτικό God of War παιχνίδι που όλοι θέλουμε να παίξουμε», δήλωσε τότε το PlayStation.

Ορισμένοι φαν ήταν επιφυλακτικοί, ωστόσο, καθώς μόλις λίγα λεπτά από το παιχνίδι είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Όταν καθυστέρησε το Ragnarok, η Sony είπε επίσης ότι το Horizon: Forbidden West θα κυκλοφορήσει το 2021, αλλά αυτό δε συνέβη.

Ο voice actor του πρωταγωνιστή Kratos αποκάλυψε αργότερα ότι ήταν μέρος της αιτίας της καθυστέρησης του Ragnarok, λέγοντας ότι έπρεπε να υποβληθεί σε φυσικοθεραπεία μετά από αρκετές επεμβάσεις το 2019 και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να δουλέψει.


Το Ragnarok ανακοινώθηκε για το PlayStation 5 (και αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι θα ερχόταν και στο PS4) τον Σεπτέμβριο του 2020 και ένα χρόνο αργότερα παρουσίασε ένα τρέιλερ τριών λεπτών.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη