ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ GTA V ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ RDR2-8 REMASTERS ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η TAKE-TWO ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2025


Η Take-Two Interactive ανακοίνωσε και επίσημα τα νούμερα πωλήσεων που αφορούν τόσο το Grand Theft Auto V όσο και το Read Dead Redemption 2.

Η ”μαμά” εταιρία της Rockstar Games στο πλαίσιο δημοσίευσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων, μας ενημερώνει πως το GTA V μετρά 165 εκατομμύρια πωλήσεις! Ο αριθμός αυτός αφορά τις πωλήσεις μέχρι και τις 31 Μαρτίου. Πλέον όλο το GTA franchise μετρά 375 εκατομμύρια πωλήσεις.

Και το Red Dead Redemption 2 όμως δεν πάει πίσω. Ο τίτλος μετρά 44 εκατομμύρια πωλήσεις με το franchise να έχει συνολικά σημειώσει τον αριθμό των 67 εκατομμυρίων.

Τα συνολικά έσοδα της Take-Two για το τέταρτο οικονομικό έτος της αυξήθηκαν κατά 11% που σε χρήματα μεταφράζεται στα 930 εκατομμύρια δολάρια!

Έρχονται 8 Remasters παιχνιδιών 


Στο πλαίσιο δημοσίευσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων η Take-Two Interactive ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει 8 remasters, από παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει πολύ παλιά. Και τα 8 θα έρθουν μέχρι και το 2025.

Το να φτιάξεις remasters σημαίνει πως σκοπεύεις να φέρεις σχετικά παλιούς τίτλους, με μία πιο φρέσκια-σύγχρονη εικόνα κάνοντας χρήση των πιο προηγμένων τεχνολογιών. Τίτλοι που θα μπορούσαμε εύλογα να σκεφτούμε είναι για παράδειγμα το Bully της Rockstar, Grand Theft Auto IV ενδεχομένως και ακόμη περισσότερα.

Να πούμε πως πρόσφατα είδαμε και το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, με τις remaster εκδόσεις των Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas, το οποίο πήγε αρκετά καλά παρά το προβληματικό launch.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη