Λιβαδειά: Θύμα βιασμού έπεσε μία 17χρονη - Συνελήφθησαν οι δύο δράστες



Αντιμέτωπη με έναν απίστευτο εφιάλτη ήρθε μία 17χρονη Ελληνίδα από την Λιβαδειά Βοιωτίας που έπεσε θύμα βιασμού από δύο Έλληνες 23 και 26 ετών αντίστοιχα.

Όλα ξεκίνησαν στις 2 Οκτωβρίου όταν η ανήλικη με τους γονείς της προσήλθαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς και κατήγγειλαν πως το κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού από δύο άγνωστους σε εκείνη δράστες, που την ακολούθησαν ενώ περπατούσε στον δρόμο και αυτοί βρίσκονταν σε αυτοκίνητο, την άρπαξαν με βία και την μετέφεραν έξω από την πόλη σε αγρόκτημα, σε ερημική τοποθεσία όπου και την βίασαν.

Κατά την πορεία της έρευνας προέκυψε πως τον έναν εκ των δύο η άτυχη κοπέλα που αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα και φαίνεται πως αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο ένας από τους δύο δράστες, τον γνώρισε μέσω social media και σύντομα ανέπτυξαν διαδικτυακή συνομιλία, έκλεισαν ραντεβού να βρεθούν από κοντά και ο δράστης μαζί με συνεργό του, ξεκίνησαν από το Κερατσίνι όπου διέμεναν, πήγαν στην Λιβαδειά και εκεί ξαφνικά το κορίτσι είδε μπροστά του όχι έναν αλλά δύο άντρες με τους οποίους δεν είχε πρόθεση να τους ακολουθήσει. Εκείνοι όμως την οδήγησαν σε ερημικό σημείο και την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Μετά από ενδελεχή έρευνα ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, εντοπίστηκαν στο Κερατσίνι και συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, ενώ προέκυψε πως ήταν παλιοί γνώριμοι των Αρχών για ναρκωτικά και ο ένας εξ αυτών και για ληστείες. Αναμένεται να δοθεί άδεια για την δημοσιοποίηση των στοιχείων τους καθώς οι Αρχές εκφράζουν φόβους μην έχουν προχωρήσει ξανά σε ανάλογες πράξεις.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση αναφέρει:

«Εξιχνιάσθηκε, μετά από άμεση και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, υπόθεση βιασμού ανήλικης, η οποία, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπράχθηκε πρωινές ώρες της 02-10-2022, σε αγροτική περιοχή της Λιβαδειάς Βοιωτίας.

Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Σε βάρος των ανωτέρω εκδόθηκαν αντίστοιχα Εντάλματα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, στο πλαίσιο των οποίων αναζητήθηκαν και συνελήφθησαν χθες (13-10-2022) μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σε περιοχή της Αττικής.

Οι συλλήψεις τους πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ ερευνάται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις».

 

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη