15η γυναικοκτονία: Έπνιξε την σύζυγο του και παραδόθηκε στην αστυνομία


Μία νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε στο Βλαχιώτη Λακωνίας, αργά το βράδυ της Κυριακής. Ένας 40χρονος Αλβανικής καταγωγής κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα και τους είπε να πάνε στο σπίτι του καθώς είχε σκοτώσει την γυναίκα του.

Η σύλληψη 
 
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν αρχικά τον δράστη έξω από την το σπίτι όπου διέμενε και τον συνέλαβαν.

Στη συνέχεια, αφού μπήκαν στο σπίτι εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή, στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού 

Μητέρα δύο παιδιών 

 Οι αστυνομική βρήκαν και δύο αγοράκια της οικογένειας, 8 και 10 ετών αντίστοιχα που βρίσκονταν στο δωμάτιό τους την ώρα του φονικού και ευτυχώς δεν είχαν ξυπνήσει και δεν αντιλήφθηκαν όσα είχαν συμβεί.

Η αφορμή

Σύμφωνα με όσα είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ του δράστη και της άτυχης 36χρονης γυναίκας, καθώς πίστευε ότι τον απατάει και πάνω στον τσακωμό, την άρπαξε με τα χέρια του από τον λαιμό και την στραγγάλισε.

Το ζευγάρι εργαζόταν χρόνια σε αγροτικές εργασίες στην περιοχή, ήταν φιλήσυχοι και γενικά δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα, ενώ ούτε είχε προηγηθεί ποτέ καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Ο δράστης συνελήφθη, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.




15η γυναικοκτονία


Σε ανησυχητικό φαινόμενο εξελίσσονται οι γυναικοκτονίες στην χώρα μας καθώς, δεν είναι η πρώτη γυναίκα που πέφτει νεκρή από το χέρι του άντρα της. 
Η πιο πρόσφατη ήταν μόλις προ λίγων ημερών, όταν ένας 49χρονος στη Θεσσαλονίκη δολοφόνησε την σύζηγο του, μαχαιρώνοντάς την 23 φορές στο σπίτι τους στην Πολίχνη.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη