Πάτρα: Ρούλα και Δήμητρα παρίσταναν μια άγνωστη και τις "κάρφωσε" το καναρίνι


Η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδελφή της Δήμητρα φαίνεται πως βρίσκονταν πίσω από το ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχτηκε πριν από λίγο καιρό δημοσιογράφος της τηλεοπτικής εκπομπής "T Live" του MEGA.

Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2022, η άγνωστη κυρία, η οποία είχε αλλοιώσει τη φωνή της, είχε πει στη δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια του μυστηριώδους τηλεφωνήματος:

"Να ψάξετε τον κύριο Δασκαλάκη πού μένει και θα βρείτε γιατί πέθανε η Τζωρτζίνα. Μένει με καινούργια κοπέλα στην Αθήνα. Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι ότι μένει και με άλλο άτομο η κυρία αυτή. Ο Μάνος πάει και μένουν όλοι μαζί δηλαδή. Μένουν άλλα δύο άτομα εκεί, φίλοι. Εμείς πιστεύουμε ότι κάτι έχει γίνει με τα παιδάκια, γι' αυτό ήθελε να φύγει από την Πάτρα".

"Αν θέλετε να το επιβεβαιώσετε, ρωτήστε τους ίδιους και θα δείτε τις αντιδράσεις τους", πρόσθεσε.

Η άγνωστη γυναίκα, μάλιστα, σε κάποιο σημείο δήλωσε πως είναι η μητέρα της κοπέλας που μένει μαζί με τον Μάνο και ότι πήρε το τηλέφωνο της δημοσιογράφου από το κινητό του.

Η αποκάλυψη για Ρούλα και Δήμητρα Πισπιρίγκου

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Πρωινό", υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα η Ρούλα και η Δήμητρα Πισπιρίγκου να είχαν πραγματοποιήσει το ανώνυμο τηλεφώνημα.

Συγκεκριμένα, μάρτυρας από το πολύ κοντινό περιβάλλον της 33χρονης και της αδελφής της, ισχυρίστηκε μιλώντας στην εκπομπή:

"Είμαι σίγουρη ότι σε αυτό το ηχητικό, ξεκινάει να μιλάει η Δήμητρα και μετά παίρνει το τηλέφωνο η Ρούλα. Την Ρούλα και την Δήμητρα τις ξέρω από μικρά κορίτσια. Ξέρω πολύ καλά τον τρόπο που μιλάνε και πως τονίζουν κάποια γράμματα. Το "κοπέλα" που προσπαθεί να πει η Δήμητρα με κλειστή τη μύτη, το ξέρω ότι το λέει με αυτόν τον τρόπο".
Τις "πρόδωσε" το καναρίνι

Εκτός από την μαρτυρία της φίλης των αδελφών Πισπιρίγκου, σημαντικό στοιχείο που "προδίδει" τις δύο γυναίκες, αποτελεί το καναρίνι που ακούγεται στο ανώνυμο τηλεφώνημα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, υπήρχε ένα καναρίνι, το οποίο μάλιστα κατασχέθηκε από τις αστυνομικές αρχές.

"Αυτή η κοπέλα, η φίλη της Ρούλας, λέει στην εκπομπή πως κατά 99% είναι αυτές οι δυο στο ηχητικό απόσπασμα. Υπάρχει ένα 0,1% στο οποίο μιλάει… το πουλί! Μια φοβερή σύμπτωση. Αν και αυτό είναι σύμπτωση, τι να πω... Το ίδιο πουλί που ακούγεται σε άλλο ηχητικό απόσπασμα πίσω από την Ρούλα Πισπιρίγκου, εκτός αν έχουν τα ίδια πουλιά, ακούγεται και σε αυτό το ανώνυμο τηλεφώνημα. Πόσο λάθος να κάνει το πουλί", υποστήριξε ο Γιώργος Λιάγκας.

"Η Μαλένα δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια" λέει η ογκολόγος της

Η διευθύντρια του ογκολογικού τμήματος του "Αγλαΐα Κυριακού" και ογκολόγος της μικρής Μαλένας, ήταν ο άνθρωπος που παρακολουθούσε το παιδί για εννιά μέρες, όσο αυτό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.


Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είπε πως η Μαλένα δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια, καθώς δεν υπήρχε καμία λειτουργική βλάβη στο συκώτι της.


Μάλιστα, η ογκολόγος έδωσε δυο σημαντικά στοιχεία, λέγοντας ότι 24 ώρες πριν τον θάνατο είχε γίνει βιοχημικός έλεγχος στο ήπαρ του κοριτσιού, ο οποίος είχε βγει καθαρός, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή είχε άρτια κλινική εικόνα.


"Πώς τότε υπάρχει ηπατική ανεπάρκεια;", αναρωτήθηκε ρίχνοντας ουσιαστικά βέλη στην ιατροδικαστή.

Σε ερώτηση για το αν λόγω της χημειοθεραπείας θα μπορούσε να προκληθεί ηπατική ανεπάρκεια, εκείνη απάντησε: "Ακόμα και παιδιά που κάνουν χρόνια χημειοθεραπεία μπορεί να επηρεάζεται το ήπαρ, όμως έχουν άριστη ηπατική λειτουργία".


Όσο για την επαφή της με τη Μαλένα, είπε: "Μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα ένα παιδί άγγελο, ένα παιδί αστέρι, ήταν άρτια η κατάστασή της".


Τέλος η ογκολόγος είπε με δυο λόγια για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη: "Οι γονείς δεν μου έδωσαν ούτε λεπτό την εντύπωση ότι δεν ασχολούνταν με το παιδί. Αναμένω να καταθέσω στις αρχές".

Μετά το Πάσχα το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα


Αναφορικά με τη Μαλένα και την Ίριδα, για τις οποίες «τρέχει» επίσης έρευνα από την Εισαγγελία σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ήδη έχουν ξεκινήσει οι καταθέσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού από τα χέρια των οποίων πέρασαν τα δύο παιδιά και θα ακολουθήσουν οι κλήσεις για καταθέσεις σε συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας.


Αν και φαίνεται να έχει σχηματιστεί μία εικόνα για τους θανάτους και των δύο αυτών παιδιών, ωστόσο οι Αρχές βασίζονται και αναμένουν αυτό που θα αποτελέσει και τον κύριο μοχλό των όποιων εξελίξεων, δηλαδή το νέο πόρισμα που έχει ζητηθεί από τις δικαστικές Αρχές να συνταχθεί από τους κορυφαίους ιατροδικαστές της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καλογρηά και Νίκο Καρακούκη, που αναμένεται μετά το Πάσχα, αφού πρώτα θα πρέπει να μελετηθούν ενδελεχώς όλα τα σχετικά ντοκουμέντα που προϋπάρχουν από τις προηγούμενες ιατροδικαστικές πραγματογνωμοσύνες και να γίνουν νέες και εξίσου ενδελεχείς ιστολογικές και τοξικολογικές αναλύσεις σε κρατημένα δείγματα.


Το μεγάλο στοίχημα των Αρχών είναι να γίνουν με ψυχραιμία και σταθερά βήματα όλα αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε να τελικά αποτελέσματα και τελικά συμπεράσματα να μην επιδέχονται αμφισβήτησης και να μην γίνουν λάθη που δυστυχώς αρχικά έγιναν και βεβαίως όλη αυτή η έρευνα να ολοκληρωθεί όσο αυτό είναι δυνατό, μακριά και ανεπηρέαστα από την πίεση, τις γνώμες «ειδικών», τα φώτα της δημοσιότητας και τις δημοσιογραφικές «πομφόλυγες».


Σχόλια

Διαβάστε ακόμη