Το DLC "Shadows of Rose" για το "Resident Evil: Village" έρχεται στις 28 Οκτωβρίου




Η Capcom αποκάλυψε το DLC "Shadows of Rose" για το "Resident Evil: Village".


Το DLC θα ακολουθεί την Rose, τη κόρη του βασικού μας πρωταγωνιστή, Ethan Winters. Σε αντίθεση με το βασικό παιχνίδι, η οπτική που θα χρησιμοποιήσει το DLC θα είναι third-person και όχι first-person.

Όπως φαίνεται λίγο και στη σκηνή μετά τα credits, η Rose είναι τώρα έφηβη και βοηθάει κάπως τον Chris Redfield. Δεδομένου ότι μετά από αντίστοιχο tease μάθαμε πως ο Ethan είναι ακόμα ζωντανός μετά το τέλος του παιχνιδιού, μπορούμε να φανταστούμε ότι θα έχει κάποιον ρόλο και αυτός στην ιστορία.

Τα "Resident Evil 7" και Village χρησιμοποίησαν first-person mode, κάτι που δίχασε αρκετά τους μεγάλους λάτρεις του franchise. Είναι λοιπόν η πρώτη φορά, μετά το "Resident Evil 6", που θα δούμε ξανά third-person οπτική. Το DLC θα είναι διαθέσιμο στις 28 Οκτωβρίου.


Η Θάλεια είναι αρθρογράφος του IGN και μπορείτε να τη βρείτε στο Instagram, καθώς και στον κόσμο του Borderlands με το κωδικό όνομα Claptrap.

Third-Person Mode στο "Resident Evil: Village''


Η Capcom σας δίνει και την επιλογή να παίξετε ολόκληρο το "Resident Evil: Village" σε third-person, αλλά θα χρειαστεί να αγοράσετε το νέο DLC για να έχετε πρόσβαση στην επιλογή αυτή.


Μετά από την αντίστοιχη ανακοίνωση στο Capcom Showcase, το νέο DLC για το Resident Evil: Village περιέχει τρεις πολύ βασικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου ενός third-person mode που μας δίνει επιτέλους τη δυνατότητα να δούμε λίγο καλύτερα τον χαρακτήρα του Ethan Winters.

Παρά την αλλαγή σε third-person, φαίνεται πως ο πρωταγωνιστής Ethan Winters θα συνεχίσει να κρύβει το πρόσωπο του, καθώς έτσι όπως κινείται καταφέρνει να αποφεύγει συνεχώς την κάμερα.

Μετά από 6 παιχνίδια (και πολλαπλά spin-offs) που χρησιμοποίησαν την third-person οπτική, τα "Resident Evil 7" και Village άλλαξαν την οπτική αυτή σε first-person – μία κίνηση που έχει διχάσει τους λάτρεις του μεγάλου franchise. Οι modders έχουν ψάξει τρόπους να αλλάξουν την οπτική αυτή στην έκδοση του PC, αλλά πλέον έχουμε μπροστά μας μία επίσημη (αν και όχι δωρεάν) λύση για το Village.



Σχόλια

Διαβάστε ακόμη