Τα κάλαντα στην πολιτική ηγεσία της χώρας




Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε εχθές Σάββατο 24/12 η πολιτική ηγεσία της χώρας.


Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Στο Προεδρικό Μέγαρο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε μέλη της Προεδρικής Φρουράς και άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Σε μήνυμά της στις Ελληνίδες και στους Έλληνες του εξωτερικού η Προεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η Ελλάδα προσβλέπει σε σας, καμαρώνει και παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα σημαντικά σας επιτεύγματα στους τομείς της τέχνης και της επιστήμης, της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας. Είστε αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνισμού, σύγχρονοι Οδυσσείς που διαβήκατε σύνορα και διασχίσατε θάλασσες, γνωρίσατε δυσκολίες και γευτήκατε απογοητεύσεις, αλλά με το πείσμα και τον μόχθο σας τις μετατρέψατε σε ευκαιρίες και τις εξελίξατε σε θριάμβους. Βιώσατε την εμπειρία του ξένου και εμπλουτίσατε την ταυτότητά σας, χωρίς ν’ αφήσετε ποτέ να ξεθωριάσει η μνήμη του γενέθλιου τόπου και να εξασθενίσει ο δεσμός. Ένας δεσμός που επιβεβαιώνει τη δύναμή του τέτοιες γιορτινές μέρες, μέσα στις οικογένειές σας, στους δικούς σας ανθρώπους, στις εκκλησίες, στις καρδιές σας. Εύχομαι ολόθερμα καλά Χριστούγεννα, υγεία και προσωπική ευτυχία για τη νέα χρονιά!»






Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη


Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας άκουσαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του Μαρέβα-Γκραμπόφκσι Μητσοτάκη και τα παιδιά τους Κωνσταντίνος και Δάφνη.

Τα κάλαντα είπαν στον πρωθυπουργό και την οικογένειά του τα παιδιά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας και τα μέλη της «Ευξείνου Λέσχης» Ποντίων Νάουσας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους, αντάλλαξαν μαζί τους ευχές και χριστουγεννιάτικα δώρα.



Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων στον Αλέξη Τσίπρα και τη Μπέτυ Μπαζιάνα


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του Μπέτυ Μπαζιάνα, υποδέχτηκε σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, για τα Κάλαντα των Χριστουγέννων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, συλλόγους και πολιτιστικά σωματεία.

Στις 11:00, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υποδέχτηκε την Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, ενώ στις 11:30 τους Βορειοηπειρωτικούς Συλλόγους υπό την αιγίδα της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας - ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μάλιστα, προχώρησε σε σχετική ανάρτηση-βίντεο στο Facebook:







Δείτε φωτογραφίες:

Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων στον Αλέξη ΤσίπραΤα Κάλαντα των Χριστουγέννων στον Αλέξη ΤσίπραΤα Κάλαντα των Χριστουγέννων στον Αλέξη Τσίπρα

 

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη