Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: Με 23 μαχαιριές σκότωσε τη σύζυγό του και παραδόθηκε στην αστυνομία



Συνολικά 23 μαχαιριές κατάφερε ο 49χρονος στη 48χρονη σύζυγό του, όπως προέκυψε από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την 14η γυναικοκτονία από την αρχή του χρόνου.


Σύμφωνα με την νεκροψία- νεκροτομή, οι μαχαιριές εντοπίζονται στον θώρακα, την κοιλιά και τα άκρα, ενώ αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για οκτώ μαχαιριές.

Στον εισαγγελέα

Ο 49χρονος, με καταγωγή από την Αρμενία, μετήχθη νωρίτερα ενώπιον της εισαγγελέως ποινικής δίωξης, που τού απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο αναμένεται να πάρει προθεσμία.

<<Σκότωσα την γυναίκα μου>>



Τη δολοφονία αποκάλυψε ο 49χρονος, όταν γύρω στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής μετέβη στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Τη σορό της 48χρονης συζύγου του εντόπισε λίγο αργότερα πλήρωμα περιπολικού, που μετέβη στο σπίτι τους. Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου, οι οποίοι εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι, που φέρεται να είναι το μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας.

<<Την σκότωσα γιατί πίστευα ότι με απατούσε>>

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο φαιρόμενος ως δράστης στην προανάκριση ανέφερε πως, προέβη στο στυγερό έγκλημα επειδή πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε. Μάλιστα όπως αναφέρει ο γιός της οικογένειας ο δράστης, έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικές δομές.



14η γυναικοκτονία



Δεν είναι η πρώτη γυναικοκτονία που γίνεται στην χώρα μας από την αρχή του 2021. Η Κάρολαιν, η Δώρα, η Σταυρούλα και η Γαρυφαλιά είναι μερικές από τις γυναίκες που έπεσαν νεκρές από τους συζύγους τους.



Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο


Στις 11 Μαΐου ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονίζεται από τη φρικτή δολοφονία της 20χρονης Καρολαιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Ενώ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κάνει λόγο για σεσημασμένους κακοποιούς που σκότωσαν την άτυχη σύζυγό του, σχεδόν 40 ημέρες μετά αποκαλύφθηκε ότι αυτός ήταν ο δράστης του άγριου εγκλήματος.



Φολέγανδρος: Σοκ από την άγρια δολοφονία της Γαρυφαλλιάς



Στις 16 Ιουλίου το πτώμα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα στη Φολέγανδρο. Δράστης της δολοφονίας της ο 30χρονος σύντροφός της. Το ζευγάρι με καταγωγή από την Κορινθία, έκανε διακοπές με κάμπινγκ στη Φολέγανδρο. Ο 30χρονος όταν εντοπίστηκε ψέλλιζε διαρκώς <<ήταν η κακιά η ώρα>>και <<χάλασε η φάση>>. Τον 30χρονο είχαν βρει άνδρες της Αστυνομίας και του Λιμενικού, κοντά στην περιοχή όπου είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητο της άτυχης 26χρονης, στη Λυγαριά.



Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 30χρονος τη χτύπησε, την έσυρε και την έριξε από τον γκρεμό για να καταλήξει ζωντανή μέσα στο νερό.

Έγκλημα πάθους στην Κρήτη Πυροβόλησε πισώπλατα τη 47χρονη Σταυρούλα




Στις 8 Αυγούστου ένας 49χρονος εισέβαλε στην επιχείρηση της 47χρονης γειτόνισσάς του στο Ρέθυμνο και την πυροβόλησε πισώπλατα, σκοτώνοντάς της μπροστά στα μάτια της κόρης της. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για έγκλημα πάθους, καθώς λέγεται ότι η 47χρονη τον είχε απορρίψει. Μετά τη δολοφονία, ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έθεσε τέλος στη ζωή του.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews τον Αύγουστο, ο 49χρονος πήγε στο κατάστημα της 47χρονης και διαπληκτίστηκαν. Ξαφνικά, σήκωσε την καραμπίνα που είχε μαζί του και τη σημάδεψε. Η άτυχη γυναίκα αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και προσπάθησε να τρέξει να σωθεί. Τα πρώτα σκάγια την πέτυχαν στο πλάι, καθώς γυρνούσε να φύγει. Ο δράστης πυροβόλησε και πάλι, αυτή τη φορά πισώπλατα, με αποτέλεσμα η Σταυρούλα να πέσει στο πάτωμα. Η γυναίκα διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.


Ρόδος: Σκότωσε την 32χρονη Δώρα και αυτοκτόνησε




Στις 22 Σεπτεμβρίου ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονίστηκε από τη δολοφονία της 32χρονης εκπαιδευτικού, της Δώρας, μπροστά στο σπίτι της στη Ρόδο.

Η άγρια δολοφονία έγινε μέρα μεσημέρι, στη μέση του δρόμου, στην περιοχή Ροδίνι. Ο δράστης είχε στήσει φονικό καρτέρι στην 32χρονη στην οδό Μόσχας, τη στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητό της και την πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα.

Στη συνέχεια πήγε σπίτι του και αυτοκτόνησε με την ίδια καραμπίνα. Η Δώρα και ο δράστης είχαν σχέση λίγους μήνες αλλά είχαν χωρίσει πρόσφατα γιατί η νεαρή γυναίκα δεν άντεχε την παθολογική ζήλεια του.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη