Νεκροί Έλληνες στην Ουκρανία: Εικόνες από το χωριό Σαρτανά όπου σκοτώθηκαν δύο ομογενείς




Εικόνες από το χωριό Σαρτανά κοντά στη Μαριούπολη της Ουκρανίας, όπου σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν Έλληνες ομογενείς, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.


Νωρίτερα, το ΥΠΕΞ ανακοίνωσε ότι δύο ομογενείς έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού από ρωσικό αεροσκάφος στα περίχωρα του χωριού Σαρτανά της Ουκρανίας. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών, υπάρχουν έξι τραυματίες, εκ των οποίων και ένα παιδί.

Με εντολή του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, ο Γενικός Γραμματέας Θεμιστοκλής Δεμίρης πραγματοποίησε τηλεφωνικά έντονο διάβημα διαμαρτυρίας στον Ρώσο Πρέσβη στην Αθήνα και τον κάλεσε αύριο στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Ακολούθως, το ΥΠΕΞ έκανε γνωστό ότι άλλοι τέσσερις ομογενείς έχασαν τη ζωή τους στο χωριό Μπουγάς, το οποίο βρίσκεται περίπου 70 χιλιόμετρα βορείως της Μαριούπολης.


Εικόνες από το χωριό Σαρτανά:

nekroi-ellines-stin-oykrania-eikones-apo-to-chorio-sartana-opoy-skotothikan-dyo-omogeneis0

nekroi-ellines-stin-oykrania-eikones-apo-to-chorio-sartana-opoy-skotothikan-dyo-omogeneis1

nekroi-ellines-stin-oykrania-eikones-apo-to-chorio-sartana-opoy-skotothikan-dyo-omogeneis2

nekroi-ellines-stin-oykrania-eikones-apo-to-chorio-sartana-opoy-skotothikan-dyo-omogeneis3

nekroi-ellines-stin-oykrania-eikones-apo-to-chorio-sartana-opoy-skotothikan-dyo-omogeneis4

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη

Εικόνα

Τέμπη: Στο Κουλούρι μεταφέρεται κοντέινερ πειστήριο της εμπορικής αμαξοστοιχίας που μέχρι σήμερα βρισκόταν σε οικόπεδο ιδιώτη-«Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα – Μας οφείλετε την αλήθεια» λέει ο Κασσελάκης