Ε3 2023: Άκυρο το διάσημο Gaming Event



Τα θέματα ήταν πολλά και δυστυχώς φαίνεται πως ακόμη μία χρονιά δε θα έχουμε Ε3!

Η ESA (Entertainment Software Association), διοργανώτρια αρχή της Ε3, απέστειλε ειδική επιστολή στο ειδησεογραφικό site IGN αναφέροντας πως η φετινή έκθεση δε θα πραγματοποιηθεί.

Μέχρι και πρόσφατα γνωρίζαμε, πως η Ε3 θα επέστρεφε τον Ιούνιο, ως είθισται στο Los Angeles Convention Center. Όμως, μεγάλες εταιρίες είχαν δηλώσει πως δε θα είναι παρούσες, όπως η Sony, Nintendo, Microsoft και πιο πρόσφατα η Ubisoft!

Το mail που απέστειλε η ΕSA ανέφερε μεταξύ άλλων:


Αυτή ήταν μια δύσκολη απόφαση λόγω της όλης προσπάθειας που καταβάλαμε εμείς, αλλά και οι συνεργάτες μας για να πραγματοποιηθεί αυτό το γεγονός. Έπρεπε να κάνουμε ό,τι είναι σωστό για τον κλάδο και αυτό που είναι σωστό για την E3. Εκτιμούμε και αντιλαμβανόμαστε ότι οι ενδιαφερόμενες εταιρίες δε θα είχαν έτοιμα demo των παιχνιδιών τους, αλλά και ότι οι προκλήσεις ήταν πολλές και αυτό αποτέλεσε εμπόδιο που δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν.

Για όσους δεσμεύτηκαν να έρθουν στην E3 2023, λυπούμαστε που δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το showcase που σας αξίζει και που περιμένετε από την ReedPop.



Αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο γεγονός σχολίασε και ο Geoff Keighley, διοργανωτής των The Game Awards και του ”αντίπαλου στρατοπέδου” της Ε3, το Summer Game Fest:


Εδώ είμαι εγώ, 15 χρόνων στην E3 του 1995. H Ε3 σήμαινε τόσα πολλά για εμένα, αλλά και για εσάς. Πριν από τέσσερα χρόνια, συνειδητοποίησα ότι η E3 δεν εξελισσόταν όπως έπρεπε για να είναι ανταγωνιστική σε αυτόν τον παγκόσμιο ψηφιακό κόσμο. Έτσι αρχίσαμε να χτίζουμε τον επόμενο. Τα λέμε λοιπόν στο Summer Game Fest στις 8 Ιουνίου.

Δυστυχώς, φαίνεται πως η ταφόπλακα έπεσε, για τη μεγαλύτερη και αγαπημένη μας gaming έκθεση, την οποία βιώνουμε από μικρά παιδιά.

 

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη