Δεν θα έρθει φέτος η δεύτερη σεζόν του Arcane


Θα αργήσει ακόμα να έρθει η δεύτερη σεζόν του "Arcane", της σειράς κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στο γνωστό βιντεοπαιχνίδι "League of Legends".

Σύμφωνα με τον Nicolo Laurent, CEO της Riot Games (μέσω Reddit), η παραγωγή των νέων επεισοδίων άργησε να ξεκινήσει, καθώς δεν γνώριζαν αν η πρώτη σεζόν θα ήταν επιτυχία και αν θα έπαιρναν την ανανέωση, οπότε τώρα "πληρώνουν το τίμημα".

"Μόλις είδα το τρίτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν πριν από την πτήση μου στην Κίνα, οπότε κάνουμε πρόοδο", είπε. "Δεν είναι ακόμα έτοιμη και υπάρχουν δύο λόγοι γι' αυτό. Πρώτον, θες την ποιότητα, δεν θες να βιαστείς και αυτό παίρνει χρόνο. Οπότε αυτός είναι ο καλός λόγος. Ο κακός λόγος είναι, ειλικρινά, δεν ξέραμε αν η πρώτη σεζόν θα ήταν επιτυχία…Αν το ξέραμε, θα ξεκινάγαμε τη δεύτερη σεζόν πολύ πιο νωρίς, αλλά δεν το ξέραμε οπότε περιμέναμε λίγο και τώρα πληρώνουμε το τίμημα, οπότε, δυστυχώς, δεν θα γίνει φέτος".



Οι δημιουργοί της σειράς, Christian Linke και Alex Yee, μας είχαν προϊδεάσει για την ανανέωση τον Νοέμβριο του 2021, με την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται αργότερα μέσα στον μήνα. 

Οι Riot Games και Fortiche Productions θα φέρουν τα νέα επεισόδια με τους Christian Linke, Marc Merrill, Brandon Beck, Jane Chung και Thomas Vu να βρίσκονται στην θέση των εκτελεστικών παραγωγών. Οι Hailee Steinfeld, Ella Purnell και Katie Leung θα επιστρέψουν για δανείσουν και πάλι τις φωνές τους στις Vi, Jinx και Caitlyn Kiramman, αντίστοιχα.

Η σειρά είχε πάρει πολύ καλές κριτικές από το κοινό, ήταν ο μεγάλος νικητής των βραβείων Annie και η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων συνδρομητικής που κερδίζει Emmy. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε

Απογοητευτήκατε από τα νέα; Πείτε μας στα σχόλια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη