Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Θρήνος στην κηδεία της Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα- Στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο 39χρονος


Με λυγμούς και ένα μεγάλο «γιατί» συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της πέμτης (4/4/2024), την 28χρονη Κυριακή, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του πρώην συντρόφου της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου είχε πάει να ζητήσει βοήθεια για να βρει τελικά εγκληματική αδιαφορία απο τους αστυνομικούς.

Η σορός της άτυχης κοπέλας έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, στα Άνω Λιόσια, μέσα σε λευκό φέρετρο. Η 28χρονη ήταν ντυμένη στα λευκά, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ενώ τα μαλλιά της στόλιζε ένα λευκό στεφάνι. 

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να της πει το τελευταίο αντίο, κρατώντας λευκά λουλούδια στα χέρια. 
Στην θέα του λευκού φέρετρου όλοι λύγισαν.




Τραγική φιγούρα η μητέρα της άτυχης 28χρονης, η οποία κατά την έξοδο του φέρετρου από την εκκλησία, ξέσπασε σε λιγμούς φωνάζοντας «που το πάτε το παιδί μου;» 




Προφυλακιστέος στο ψυχιατρίο Κορυδαλλού ο φερόμενος δράστης

Την ίδια ώρα που η άτυχη Κυριακή οδηγούταν στην τελευταία της κατοικία 39χρονος φερόμενος ως γυναικοκτόνος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος από ανακριτή και εισαγγελέα και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 39χρονος υποστήριξε πως δεν θυμάται τι συνέβη. «Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει. Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή» φέρεται να είπε.

Κατά τις ίδιες πηγές ο 39χρονος, στο υπόμνημα που υπέβαλε στον ανακριτή, ισχυρίστηκε πως έχει νοσηλευτεί σε δημόσιες και ιδιωτικές ψυχιατρικές κλινικές καθώς και ότι λάμβανε ισχυρή φαρμακευτική αγωγή.

Παράλληλα, εμφανίζεται να υποστηρίζει πως παθαίνει ψυχωτικά επεισόδια, καθώς και ότι έχει διαγνωστεί για σοβαρές ψυχικές ασθένειες.

Τέλος στο υπόμνημά του φέρεται να αναφέρει, πως έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας ενώ, ζηταεί να του αναγνωριστεί, μειωμένος καταλογισμός.



Σχόλια

Διαβάστε ακόμη