Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης παρουσιάζει τους υποψήφιους σε τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις


Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκίνησε και οι υποψήφιοι των προκριματικών που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της Αττικής θα παρουσιαστούν από τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, σε τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν την Τρίτη 9/4, την Τετάρτη 10/4 και την Πέμπτη 11/4.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση η 1η εκδήλωση θα διεξαχθεί στη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου της Νέας Ιωνίας, αύριο Τρίτη (9/4), στις 19:30. 

«Αύριο Τρίτη 9 Απριλίου, στις 19:30, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, θα πραγματοποιήσει ομιλία, στο πλαίσιο παρουσίασης Υποψήφιων της περιφέρειας Αττικής στις προκριματικές εκλογές του κόμματος, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας (πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ)» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η 2η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη (10/4) στο Περιστέρι, στην Πλατεία Δημαρχείου, στις 20:00.

Η 3η εκδήλωση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η παρουσίαση των υποψηφίων της Αττικής, θα διεξαχθεί στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, την Πέμπτη (11/4) στις 19:30.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη