Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο η τελευταία πράξη του δράματος

 


Στην Αλόννησο θα γίνει η κηδεία της άτυχης Κάρολαϊν που έχασε την ζωή της με σοκαριστικό τρόπο στα Γλυκά Νερά. Το νησί όπου η ίδια γεννήθηκε, μεγάλωσε και γνώρισε τον 32χρονο σύζυγό της έχει βυθιστεί στο πένθος.

Τραγική φιγούρα η μάνα 

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σήμερα στις 07:15 το πρωί στο λιμάνι του Βόλου, όταν έφτασε η σορός της άτυχης 20χρονης Καρολάιν, προκειμένου να μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής στην Αλόννησο, όπου στις 15:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της.

Η μητέρα, μία φίλη της 20χρονης και λίγοι συγγενείς συνόδευσαν το φέρετρο της κοπέλας, που δολοφονήθηκε από ληστές στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.

Η μητέρα της, ντυμένη στα μαύρα και στην αγκαλιά δικών της ανθρώπων, που προσπαθούν να της συμπαρασταθούν, ανέβηκε στο καράβι της γραμμής Βόλος-Αλόννησος και απομονώθηκε σε μια καμπίνα.



Κλειστή σε ένδειξη πένθους η αεροπορική εταιρία που εργάζεται ο σύζυγος
Την Παρασκευή (14/5) που θα γίνει η κηδεία στην Αλόννησο, η Superior Air, η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο σύζυγος της 20χρονης, ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

«Η εταιρεία Superior Air σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστή αύριο 14/05/2021. Δε θα εκτελεστεί καμία πτήση εκτός από τις απαιτούμενες για τη μεταφορά του προσωπικού με ελικόπτερα στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο» αναφέρεται σε ανάρτηση της εταιρείας στο Instagram.


Σχόλια

Διαβάστε ακόμη