Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη-Επίθεση και στο σπίτι ου προέδρου των Ειδικών Φρουρών




Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2) ήρθε στη δημοσιότητα.


Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης την ώρα που αφήνει τα γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας, βάζει φωτιά και αποχωρεί. Δευτερόλεπτα μετά γίνεται η έκρηξη.





Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καμπουράκης είπε πως το άτομο αυτό φορούσε κουκούλα και μάσκα στο πρόσωπο, ωστόσο η κάμερα έχει καταγράψει κάποια χαρακτηριστικά του. «Κοιμόμουν και άκουσα έναν κρότο και ένα μπαμ. Βγήκα έξω είχε πάρει φωτιά η πόρτα όλη. Ένα από τα γκαζάκια δεν είχε σκάσει» ανέφερε.


Όλα τα στοιχεία και το βίντεο από τις κάμερες έχουν δοθεί στην αστυνομία για μελέτη. Ο Δημήτρης Καμπουράκης ανέφερε επίσης πως δεχόταν απειλές, κάτι το οποίο είχε αναφέρει και του είχε προταθεί να έχει αστυνομική προστασία, κάτι που ωστόσο είχε αρνηθεί.

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του προέδρου των Ειδικών Φρουρών


Αγνωστοι επιτέθηκαν τα ξημερώματα με γκαζάκια στο σπίτι του προέδρου των Ειδικών Φρουρών Βασίλη Ντούμα, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τς ΕΛΑΣ, τα γκαζάκια που τοποθέτησαν οι δράστες εξερράγησαν και στις 02:30, ενώ προκάλεσαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για το περιστατικό.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Βασίλης Ντούμας ανέφερε ότι από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά η οποία δεν επεκτάθηκε σε κοντινά αυτοκίνητα.

"Ευτυχώς δεν κινδύνευσε κανείς δεν υπήρχε κίνηση στο δρόμο εκείνη την ώρα" είπε ο κ. Ντούμας. Όσον αφορά τα αίτια είπε πως εκτός από τη δημόσια έκφραση του λόγου του δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι άλλο.

"Δεν πτοούν ούτε εμένα, ούτε όσα εκπροσωπώ" πρόσθεσε.



Σχόλια

Διαβάστε ακόμη