Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα αναβολή για τις 21 Δεκεμβρίου




Νέα προθεσμία, αυτή τη φορά για την 21η Δεκεμβρίου , ζήτησε και έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία επρόκειτο να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας των δύο παιδιών της, Ίριδας και Μαλένας.

Η 35η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, έκανε δεκτά τα αιτήματα του συνηγόρου υπεράσπισης, Αλέξη Κούγια, να καταθέσουν συγκεκριμένα άτομα, κυρίως ιατροδικαστές και άλλοι επιστήμονες σχετικά με την υπόθεση.

Ως προ το αίτημα για ακυρότητα της προδικασίας, διαβιβάστηκε στο αρμόδιο συμβούλιο πλημμελειοδικών το οποίο και θα αποφανθεί σχετικά με βούλευμά του, το επόμενο διάστημα.

Σε δήλωση του ο συνήγορος ανέφερε σχετικά: «Σήμερα είναι μία εξαιρετική μέρα για την δικαιοσύνη, γιατί η τακτική ανάκριση έκανε δεκτά όλα τα αιτήματά μας και η ανακρίτρια κ. Τζωρτζάτου, δέχτηκε ότι έπρεπε να έχουν εξεταστεί όλοι αυτοί οι μάρτυρες οι οποίοι δεν εξετάστηκαν στην προδικασία και που για αυτό το λόγο δεν εξετάστηκαν και στην τακτική ανάκριση. Θα τους καλέσει όλους όσους αναφέρονται».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επέστρεψε στις φυλακές όπου κρατείται προσωρινά για την υπόθεση ανθρωποκτονίας κατά της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη