Θα υπάρξει DLC για το God Of War: Ragnarok;




Το God of War Ragnarok κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες για τις PlayStation κονσόλες και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, αν είστε από τους παίκτες που ολοκλήρωσαν όλα αυτά που προσφέρει ο τίτλος και θέλετε και συνέχεια, δυστυχώς έχουμε άσχημα νέα.

Και αυτό γιατί ο director του Ragnarok, Eric Williams, έχει αποκλείσει -σχεδόν- το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει κάποιο DLC που θα συνεχίζει την ιστορία. Αυτό σημαίνει ότι το σκανδιναβικό έπος έχει τελειώσει και επίσημα.

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται μέσα από ένα podcast, στο οποίο ο δημιουργός μίλησε για το φινάλε του God of War Ragnarok. Προς το τέλος της συνέντευξής του, ρωτήθηκε αν θα υπάρξει κάποιο DLC. Εκείνος απάντησε ότι το παιχνίδι είναι ήδη μεγάλο και καλύτερα να μην υπολογίζουν οι fans κάτι τέτοιο για το μέλλον.

Δεν ξέρω ρε φίλε. Το παιχνίδι είναι μεγάλο. Νομίζω ότι βάλαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε σε αυτό, οπότε δε θα το υπολόγιζα.

Παρόλα αυτά ίσως αυτή η δήλωση να μην είναι επίσημη καθώς μην ξεχνάμε ότι στο Game ελέγχουμε και τον γιο του Kratos Atreus. Άρα δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε ένα DLC όπου θα ελέγχουμε αποκλειστικά τον Atreus. 

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη