Παρακολουθήσεις: Την Τρίτη καταθέτει ο Κώστας Βαξεβάνης – Εξετάστηκε η Ολγα Γεροβασίλη




Προθεσμία για την προσεχή Τρίτη ζήτησε και έλαβε από την εισαγγελέα Αγγελική Τριανταφύλλου ο εκδότης της εφημερίδας «Ντοκουμέντο» Κώστας Βαξεβάνης που είχε κληθεί σε κατάθεση για τις δημοσιεύσεις του σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων των επικοινωνιών πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων.

Ο εκδότης ζήτησε την προθεσμία προκειμένου, όπως έγινε γνωστό, να έχουν προηγηθεί και νέες αποκαλύψεις την προσεχή Κυριακή και να καταθέσει συνολικά.

Την ίδια ώρα εξετάστηκε και η πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, η οποία έχει καταθέσει και σχετική μηνυτήρια αναφορά για τις παρακολουθήσεις προκειμένου να διαλευκανθεί σε βάθος η υπόθεση.

Η πρώην υπουργός μετά την έξοδο της από το εισαγγελικό γραφείο, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Κλήθηκα από την εισαγγελέα να καταθέσω και στηρίζω τη μήνυσή μου που αφορούσε στην παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών μου δεδομένων».


Η κ. Γεροβασίλη, τόνισε ότι πρέπει η ελληνική Δικαιοσύνη «με δεδομένο τον κλονισμό που έχει προκαλέσει το όλο θέμα να ερευνήσει την υπόθεση και να ρίξει άπλετο φως σε αυτή».

Η ίδια τόνισε ακόμη ότι το Μέγαρο Μαξίμου κατηύθυνε τις παρακολουθήσεις, παρακολουθώντας ακόμη και υπουργούς του όπως ο Ν. Δένδιας.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη