Ληστεία σε μίνι μάρκετ στο Ν. Ηράκλειο - Μάχη σώμα με σώμα δράστη και υπαλλήλου



Τις στιγμές αγωνίας που πέρασε ένας υπάλληλος μίνι μάρκετ στο Νέο Ηράκλειο όταν ήρθε αντιμέτωπος με έναν ένοπλο ληστή κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, με το βίντεο να βλέπει το φως της δημοσιότητας προκαλώντας αίσθηση.

Σύμφωνα με το δελτίο του MEGA, όπου προβλήθηκε το βίντεο ντοκουμέντο, λίγο πριν τις 5 το πρωί ο ληστής έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με καπέλο και μάσκα εισέβαλε στο κατάστημα και αφού κινήθηκε ανάμεσα στους διαδρόμους για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιος άλλος πελάτης, πλησιάζει τον υπάλληλο και κρατώντας ένα κουζινομάχαιρο ζητά από εκείνον να αδειάσει το περιεχόμενο του ταμείου μέσα σε μία σακούλα.

Τότε, ο υπάλληλος κάνει μία κίνηση για να τον απωθήσει, πετώντας κάτω τα κέρματα και εκείνος του ορμά με το μαχαίρι. Η πάλη μεταφέρεται στον διάδρομο, εκεί που ο υπάλληλος καταφέρνει να ρίξει στο έδαφος τον ληστή, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα μία γυναίκα κάνει την εμφάνισή της και επιτίθεται στον υπάλληλο. Στη συνέχεια το δίδυμο των δραστών τρέπεται σε φυγή χωρίς να έχουν καταφέρει να αποσπάσουν τη λεία τους.

Στον χώρο του καταστήματος έπεσε το κουζινομάχαιρο, το οποίο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση, ενώ ο ληστής φαίνεται πως έχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη