4 νέα leaks του God Of War Ragnarok


 Εφτά μέρες απομένουν για την κυκλοφορία του God Of War Ragnarok και τα leaks που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι πάρα πολλά. Ήδη πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε στο Youtube η μάχη ανάμεσα στον Kratos και τον θεό των κεραυνών στην Σκανδιναβική μυθολογία Thor.

Παρόλα αυτά όσο περνάνε οι μέρες βγαίνουν ακόμα περισσότερα και θα παρουσιάσουμε τα τέσσερα καλύτερα.

1. Οι καινούργιοι εχθροί

Στο God Of War Ragnarok ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε καινούργια πλάσματα. Πιο συγκεκριμένα ο Kratos με τον γιο του Atreus βρίσκονται σε κάποιο από τα εννέα βασίλεια ψάχνοντας τον θεό του πολέμου της σκανδιναβικής μυθολογίας τον Tyr όταν ξαφνικά δέχονται επίθεση από ένα τέρας σαύρα 


  2.Έλεγχος του Atreus

Ναι καλά διαβάζεται στο καινούργιο God Of War θα μπορούμε να ελέγξουμε  και τον έφηβο πλέον Atreus ο οποίος στο πρώτο βίντεο πάει μαζί με τον Sindri στο Midgard για να βρουν απαντήσεις για την ταυτότητα του Atreus καθώς και για τον ρόλο που θα παίξει στο Ragnarok.


3. Ικανότητα να μεταμορφώνεσαι σε ζώο

Εκτός από το Midgard ο Atreus θα επισκεφτεί και κάποιο βασίλειο αργότερα στο παιχνίδι (δύσκολο να πούμε πιο από τα 9) στο οποίο θα γνωρίσει την Aγκραμπότα η οποία σύμφωνα με την Σκανδιναβική μυθολογία είναι η γυναίκα του Loki (το δεύτερο όνομα του Atreus είναι Loki).


Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε τους δυο έφηβους να παίρνουν τον χρόνο τους κάνοντας αγώνα με τον Atreus να μεταμορφώνεται σε λύκο.


4. Η συνομιλία του Kratos με τον Odin

Στο τελευταίο βίντεο βλέπουμε τον Kratos να συνομιλεί με τον βασιλιά των θεών Odin. Μάλιστα ο Odin προσπαθεί να πείσει τον Kratos να μην πάει σε πόλεμο με το Asgard κάτι που θα προκαλούσε το Ragnarok.


Το God Of War Ragnarok βγαίνει επίσημα στις 9 Νοεμβρίου για PS4 και PS5.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη