Συναγερμός για τον αγώνα ΠΑΟ - Μαρσέιγ, μετά τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια




«Δρακόντεια» τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για τον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μαρσέιγ και με δεδομένο ότι οι οπαδοί της είναι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Μετά τα θλιβερά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν από χθες ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας ώστε να μην επαναληφθούν συμπλοκές χούλιγκαν και στην σημερινή αναμέτρηση και έτσι ολόκληρη η διαθέσιμή δύναμη της ΓΑΔΑ έχει τεθεί επί ποδός.



Γίνονται συνεχώς έλεγχοι για να μην περάσουν τυχόν οχήματα με Γάλλους οπαδούς σε κρίσιμα σημεία των εισόδων των εθνικών οδών. Υπάρχει βεβαίως η πληροφορία ότι παρόλο που δεν επιτρέπεται να έρθουν οπαδοί της Μαρσέιγ, πως κάποιοι έχουν εκδηλώσει σχετική πρόθεση όπως και οπαδοί της Λιβόρνο που είναι επίσης αδελφοποιημένοι με την ΑΕΚ.

Καθώς στις Αρχές φοβούνται αντίποινα έχουν δοθεί εντολές να μην επιτραπεί σε κανέναν να περάσει και να φτάσει στην Αθήνα και θα παρακολουθούνται διακριτικά σύνδεσμοι και σημεία ειδικού ενδιαφέροντος για την Αστυνομία ώστε να αποφευχθούν νέες τυχόν συναντήσεις και συμπλοκές οπαδών. Αντίστοιχα τα μέτρα πέριξ και στο γήπεδο έχει προγραμματιστεί να είναι εξαιρετικά αυστηρά.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη