Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Παράταση έως τις 21:00 – Η συμμετοχή ξεπέρασε τα 130.000 μέλη




Με μεγάλη συμμετοχή πολύ μεγαλύτερη από τον πρώτο γύρο της προηγούμενης Κυριακής συνεχίζεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου ή της νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

H διαδικασία προβλεπόταν να ολοκληρωθεί στις 20:00 το βράδυ. Ωστόσο η ΚΕΦΕ σε συνεδρίασή της έδωσε παράταση οριζόντια -δηλαδή σε όλα τα εκλογικά τμήματα-μίας ώρας, δηλαδή οι κάλπες θα κλείσουν παντού στις 21:00 το βράδυ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έως και τις 19:00 το απόγευμα είχαν ψηφίσει πάνω από 130.000 μέλη, αριθμός που υπερβαίνει τους ψηφίσαντες την ίδια ώρα, την προηγούμενη Κυριακή.

Νωριτερα, ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Δρόσος, είχε εκτιμήσει ότι η συμμετοχή μπορεί να προσεγγίσει ακόμα και τις 160.000 μέλη στα 538 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα και ηλεκτρονικά από το εξωτερικό. Μένει να φανεί πόσο ψηλά θα ανέβει η συμμετοχή σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή.

«Θα ήθελα, με την ιδιότητά μου ως προέδρου της ΚΕΦΕ, να σημειώσω ότι κανόνας των εκλογικών διαδικασιών είναι να αποφεύγεται κατά την ημέρα της εκλογής κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων. Σήμερα ψηφίζουμε!» κατέληξε ο Γιάννης Δρόσος.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη