Tηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη -Κασσελάκη: Συμφώνησαν συνάντηση τις επόμενες ημέρες


O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Τον συνεχάρη για τη νίκη του και τον κάλεσε να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, θα έχει σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. «Η επικοινωνία δεν κατέστη δυνατή χθες το βράδυ», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Η νίκη Κασσελάκη δεν συνιστά ανατροπή πολιτικού σκηνικού – Στόχος του ΠΑΣΟΚ ένα νέο πλειοψηφικό ρεύμα, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης.

«Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στον κ. Κασσελάκη που επικράτησε στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό, βέβαια, δεν συνιστά ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, όπως θέλουν να το εμφανίσουν κάποιοι» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης σχολιάζοντας σήμερα το πρωί την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως εξηγεί: «Η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού θα προκύψει, όταν δημιουργηθεί μια πειστική και κυρίως πλειοψηφική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, που θα δώσει ελπίδα στους πολίτες. Αυτός εξακολουθεί να είναι ο στρατηγικός στόχος του ΠΑΣΟΚ. Για να συγκροτηθεί ένα τέτοιο πλειοψηφικό ρεύμα, απαιτούνται καθαρές θέσεις και ιδέες, που κινητοποιούν την κοινωνία».

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη