Αχτσιόγλου: «Χυδαία ψέματα όσα γράφονται για μένα και τον Τσίπρα - Ανοιχτή η μάχη της επόμενης Κυριακής»




Σε εξώδικο εναντίον ΜΜΕ που ισχυρίστηκαν ότι κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί το βράδυ των εκλογών θα προχωρήσει η Εφη Αχτσιόγλου.

"Πρόκειται για ακραία και χυδαία ψέματα, ειδικά αυτό είναι στο όριο της προβοκάτσιας" τόνισε η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στον Ant1 την Τρίτη.

Υπογράμμισε επίσης: "Με τον Αλέξη Τσίπρα είχα επαφές όλο αυτό το διάστημα. Δεν μπορούν να γράφονται τέτοια πράγματα, τόσα ψέματα".

Χαρακτήρισε ανοιχτή τη μάχη της επόμενης Κυριακής με τον Στέφανο Κασσελάκη "αν και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μου αλλά η μάχη είναι ανοιχτή και το αποτέλεσμα είναι αναστρέψιμο".

"Είμαι στρατιώτης του χώρου και η ενότητα θα πρέπει να είναι δεδομένη. Για τη θέση του προέδρου της ΚΟ ο κ. Κασσελάκης έχει δείξει τις προτιμήσεις του. Στο debate είμαι απολύτως ανοιχτή, είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνει".


Ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη

Τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη, ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την ερχόμενη Κυριακή 24 Σεπτέμβρη, ζητά η Έφη Αχτσιόγλου.


«Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει, για να γίνει ένα ξεκαθάρισμα των πολιτικών θέσεων» τόνισε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε, ήδη από χθες Δευτέρα έχει ζητήσει από τους γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να οργανωθεί η σχετική συζήτηση. «Εγώ το προτείνω στους γραμματείς και εκείνοι το προτείνουν στον Στέφανο Κασσελάκη» ανέφερε σε ό,τι αφορά τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

«Θα πρέπει να εξηγηθούν οι πολιτικές θέσεις με σαφή τρόπο» υπογράμμισε η Έφη Αχτσιόγλου.

Άμεση ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη