Τροχαίο στην Κηφισίας: Σε κρίσιμη κατάσταση η 27χρονη - Έχασε το μωρό που κυοφορούσε

Έχασε το μωράκι που κυοφορούσε, η 27χρονη που ενεπλάκη σε τροχαίο στην λεωφόρο Κηφισίας το μεσημέρι του Σαββάτου (27/06), ενώ η ίδια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον "Ερυθρό Σταυρό".

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Κηφισίας, στο ύψος της οδού Σωρού προς Κηφισιά, μεταξύ τριών αυτοκινήτων, τα οποία οδηγούσαν τρεις γυναίκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια 22χρονη φέρεται να κατέβαινε τη Λεωφόρο Κηφισίας με κατεύθυνση προς το κέντρο, έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του οχήματός της και συγκρούστηκε σχεδόν μετωπικά με το όχημα της 27χρονης γυναίκας.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, η οποία απεγκλώβισε χωρίς τις αισθήσεις της την 27χρονη. Για τον απεγκλωβισμό της επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν έγκυος, έγινε μεγάλη κινητοποίηση από την Άμεση Δράση, ώστε να μεταφερθεί με ασφάλεια και ταχύτητα να μεταφερθεί η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ στον "Ερυθρό Σταυρό".

Όταν η 27χρονη διακομίστηκε στον "Ερυθρό Σταυρό", διαπιστώθηκε ότι είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Δυστυχώς, οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το έμβρυο, ενώ και η ίδια δίνει μάχη για τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το οικογενειακό της περιβάλλον δηλώνει πως η κοπέλα είναι εγκεφαλικά νεκρή και οι γιατροί αναφέρουν ότι η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη.

Η 27χρονη είναι μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, μόλις 3,5 ετών και ήταν έγκυος στον 7ο μήνα. Είναι επιχειρηματίας και διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά μπαρ - εστιατόρια στην Αράχωβα.

 

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη

Εικόνα

Τέμπη: Στο Κουλούρι μεταφέρεται κοντέινερ πειστήριο της εμπορικής αμαξοστοιχίας που μέχρι σήμερα βρισκόταν σε οικόπεδο ιδιώτη-«Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα – Μας οφείλετε την αλήθεια» λέει ο Κασσελάκης