Ελεύθερη η 14χρονη που φέρεται να ήταν παρούσα στον ομαδικό βιασμό του 15χρονου


Την ένατη απολογία για την φρικιαστική υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου αγοριού, από συνομήλικα του παιδιά, έλαβε η Ανακρίτρια Ανηλίκων ενώπιον της οποίας απολογήθηκε 14χρονη, που φέρεται να ήταν παρούσα σε ένα από τα περιστατικά κακοποίησης.


Η κατηγορούμενη μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με όρο την παρακολούθηση της από κοινωνικό λειτουργό.

Την 14χρονη είχε κατονομάσει ο 15χρονος, υποστηρίζοντας πως ήταν παρούσα και παρακολούθησε μία φορά τον βασανισμό του. Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η 14χρονη έχει σχέση με έναν εκ των ανηλίκων που έχει οδηγηθεί στην φυλακή για την υπόθεση.

Ενώπιον της δικαστικής λειτουργού το κορίτσι φέρεται να αρνήθηκε όσα της καταλογίζονται, αποδεχόμενη ότι σε ένα από τα δύο περιστατικά που καταγγέλλει το θύμα, ήταν μεν παρούσα στον χώρο, αλλά χωρίς να αντιληφθεί, λόγω μίας συμπλοκής που εξελισσόταν, τι ακριβώς συνέβη σε βάρος του 15χρονου.

"Η εντολέας μου διατείνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το περιστατικό. Ήταν παρούσα, αλλά λόγω της συμπλοκής των ατόμων δεν μπορούσε να διακρίνει τι ακριβώς έγινε Η εντολέας μου δεν είχε βίντεο στην κατοχή της, ούτε ήξερε για την ύπαρξη βίντεο" ανέφερε ο συνήγορος της Μάρκος Τσιώγκας, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της 14χρονης.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση βιασμού έχουν οδηγηθεί στην φυλακή συνολικά έξι ανήλικοι ηλικίας 15 έως 17 ετών. Τρεις από τους κατηγορούμενους συμπεριλαμβανομένης και της 14χρονης που απολογήθηκε σήμερα Τρίτη (10/1), κρίθηκε από την Ανακρίτρια και τον Εισαγγελέα ότι μπορούν να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.


 

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη