Τέμπη:Αίτημα Καρυστιανού - Ασλανίδη στη Βουλή για άρση ασυλίας Καραμανλή και Σπίρτζη- Επίθεση στην Κυβέρνηση από συγγενή θύματος ΣΥΡΙΖΑ και Στέφανο Κασσελάκη


Αίτημα στο προεδρείο της Βουλής απέστειλαν οι συγγενείς θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστηχήματος/εγκλήματος στα Τέμπη, Μαρία Καρυστιανου και Παύλος Ασλανίδης, ζητώντας την άρση της ασυλίας των Κώστα Καραμανλή και Χρήστου Σπίρτζη, με βάση το πόρισμα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας για τη σύμβαση 717 και το νομικό επιχείρημα πως το ενωσιακό δίκαιο υπερτερεί ακόμα και του συντάγματος.

Στο αίτημα σημειώνεται μεταξύ άλλων πως η συγκεκριμένη συνταγματική πρόβλεψη «παρεμποδίζει την εφαρμογή των διατάξεων της ευρωπαϊκής εισαγγελίας ως προς τη διεξαγωγή της έρευνας, δίωξης και επιβολής του νόμου για εικαζόμενες αξιόποινες πράξεις» των Κώστα Καραμανλή και Χρήστου Σπίρτζη.

Οι συγγενείς των θυμάτων υπενθυμίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία «ακύρωσε» την προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας να εξεταστεί πιθανή ποινική ευθύνη υπουργών στην σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

Όπως αναφέρουν, «η παραπομπή της υπόθεσης εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στις εθνικές αρχές ήταν εξ αρχής βέβαιο ότι δεν θα τελεσφορούσε λαμβάνοντας υπόψη ότι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη των πρώην υπουργών της για κανένα λόγο, στη συγκεκριμένη περίπτωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ο οποίος είναι πλέον βουλευτής»

Θετικός στο αίτημα εμφανίστηκε ο Χρήστος Σπίρτζης, με τον πρώην υπουργό να δηλώνει στο documentonews.gr «συμφωνώ και επαυξάνω».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει την «προκαταρκτική ποινική διερεύνηση για τον υπουργό της περιόδου 2015-2019 κ. Χρήστο Σπίρτζη για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, όπως και ο ίδιος άλλωστε έχει ζητήσει, παρόλο που από τα αναφερθέντα έγγραφα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελικής Αρχής αναφορικά περί πιθανής τέλεσης παράβασης καθήκοντος εκ μέρους του πρώην Υπουργού, δεν εξειδικεύεται και δεν περιγράφονται τα στοιχεία αυτής».

Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στο πόρισμά του ζητά η Επιτροπή να ψηφίσει ομόφωνη ερμηνευτική δήλωση, η οποία θα επισημαίνει ότι η «παράλειψη εκτέλεσης οφειλόμενης νόμιμης ενέργειας» δεν συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο άσκησης των υπουργικών καθηκόντων, γεγονός που δεν θα ενεργοποιήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται στο άρθρο 86 του Συντάγματος, οδηγώντας τον πρώην υπουργό Μεταφορών στη Δικαιοσύνη με απλή άρση ασυλίας.

Σημειώνεται πως αύριο, Τετάρτη, θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής το πόρισμα της πλειοψηφίας για την Εξεταστική, το οποίο δεν εντοπίζει καμία ποινική ευθύνη σε πολιτικά πρόσωπα, αποδίδοντας την τραγωδία στον μοιραίο σταθμάρχη και τους νεκρούς μηχανοδηγούς.

Αναλυτικά το αίτημα της Μαρίας Καρυστιανού και του Παύλου Ασλανίδη:








Ξεσπά συγγενής θύματος- «Θέλουν να καλύψουν την κυβέρνηση, δεν ήταν ποτέ στο πλευρό μας»


Κάλεσμα στην ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους ενόχους ώστε να μην υπάρξει ξανά έγκλημα όπως στα Τέμπη απηύθυνε ο Λυσίμαχος Παπάζογλου, πατέρας θύματος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN εξέφρασε την οργή του για την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, την οποία χαρακτήρισε «παρωδία», ενώ σημείωσε με νόημα ότι υπάρχουν Ευρωπαίοι εισαγγελείς που κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους απ’ τους Έλληνες δικαστικούς.

Ειδικότερα, ο Λυσίμαχος Παπάζογλου επισήμανε πως «η πολιτική ηγεσία δεν θέλει να προχωρήσει όπως ακριβώς θα έπρεπε να προχωρήσει για να διαλευκάνει τελείως την υπόθεση της τραγωδίας στα Τέμπη. Υπάρχει ανακριτής που προχωράει χωρίς να πιέζεται. Απ’ αυτόν περιμένουμε να βγάλει κάποιο ανακριτικό πόρισμα που θα μας δικαιώνει».

Όπως σημείωσε, η υπόθεση στα Τέμπη αφορά «60-100 άτομα, μεταξύ αυτών και την ηγεσία του υπουργείου».

«Η πολιτική ηγεσία δεν ήταν ποτέ στο πλευρό των θυμάτων. Σε καμία περίπτωση. Δεν ξέρω τι κάνει. Είδα την επιτροπή της Βουλής που ήταν μία παρωδία. Έκανε ό,τι ήθελε, “έκοβε” δύσκολες ερωτήσεις, κάλεσαν πρόσωπα άσχετα με την υπόθεση κι όχι σχετικά. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν περίμεναν να πάρουν το δικαστικό πόρισμα, αλλά έκαναν ερωτήσεις χαμηλού επιπέδου. Κάποιος που είχε διαβάσει εφημερίδες όλο αυτό το διάστημα θα έκανε πιο σοβαρές ερωτήσεις» υπογράμμισε ο Λυσίμαχος Παπάζογλου.



Παράλληλα υπογράμμισε ότι «το πολιτικό σύστημα είναι ανώριμο και θέλει πάντα -σε τέτοιες περιπτώσεις- να καλύψει την κυβέρνηση». Ερωτηθείς για το αν θα προκύψει άρση ασυλίας πολιτικού προσώπου, ο Λυσίμαχος Παπάζογλου απάντησε «δεν νομίζω να γίνει αυτό, αλλά αυτό εξαρτάται από τα πορίσματα της δικαστικής εξουσίας, αν θεωρήσει ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τους προϊσταμένους του υπουργείου. Δεν νομίζω όμως να φτάσουμε εκεί πέρα».

Ερωτηθείς για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις ενέργειές του απέναντι στο έγκλημα, υπογράμμισε ότι «το Ευρωκοινοβούλιο θα κρατάει την υπόθεση ανοιχτή και θα πιέζει κι αυτό με τη σειρά του. Υπάρχουν εισαγγελείς Ευρωπαίοι που κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους απ’ τους Έλληνες δικαστικούς».

Ένωση Διοικητικών Δικαστών: Δύο μέλη αδειάζουν τον πρόεδρο για την επίθεση στην Ευρωπαία εισαγγελέα


Διαχωρίζουν πλήρως τη θέση τους από τα όσα δήλωσε κατά της Ευρωπαίας εισαγγελέα για το έγκλημα των Τεμπών, ο πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, Παναγιώτης Δανιάς, δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, επισημαίνοντας ότι η δημόσια τοποθέτησή του «δεν εξυπηρετεί την υπόθεση της αναζήτησης της αλήθειας, σε μια περίοδο που οι συγγενείς των θυμάτων καταγγέλλουν παραβιάσεις του κράτους δικαίου και συγκαλύψεις».

Όπως υπογραμμίζουν «η δήλωση αυτή, απαξιωτική για την απώλεια των συγγενών των θυμάτων, δεν απηχεί τη θέση των διοικητικών δικαστών, που στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για πλήρη διαλεύκανση του εγκλήματος και απόδοση όλων των ευθυνών που προκύπτουν».

Αναλυτικά επισημαίνουν τα εξής, σε σχετική δήλωση: «Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών Βασίλης Φαϊτάς και Βανέσσα-Παναγιώτα Ντέγκα δηλώνουμε ότι η δημόσια τοποθέτηση του Προέδρου της Ένωσης Παναγιώτη Δανιά κατά της Ευρωπαίας Εισαγγελέως Λάουρα Κοβέσι, σχετικά με τη διερεύνηση των αιτιών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, δεν εξυπηρετεί την υπόθεση της αναζήτησης της αλήθειας, σε μια περίοδο που οι συγγενείς των θυμάτων καταγγέλλουν παραβιάσεις του κράτους δικαίου και συγκαλύψεις. 

Η δήλωση αυτή, απαξιωτική για την απώλεια των συγγενών των θυμάτων, δεν απηχεί τη θέση των διοικητικών δικαστών, που στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για πλήρη διελεύκανση του εγκλήματος και απόδοση όλων των ευθυνών που προκύπτουν.

Βασίλης Φαϊτάς, Εφέτης ΔΔ

Βανέσσα-Παναγιώτα Ντέγκα, Πρόεδρος Πρωτοδικών ΔΔ».


Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, Παναγιώτης Δανιάς, σε ανάρτησή του είχε σχολιάσει -εκφράζοντας την προσωπική του άποψη, όπως ανέφερε- την παρέμβασή της Λάουρα Κοβέσιν -η οποία ζήτησε να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη- με τον ίδιο να καλεί τη εισαγγελέα να κάνει «τη δουλειά της αθόρυβα και μεθοδικά» και να δηλώνει ότι «υπερβαίνει κατά πολύ τις αρμοδιότητές της».


Αναλυτικά η ανάρτησή του

Νομίζω ότι η Ευρωπαία Εισαγγελέας υπερβαίνει κατά πολύ τις αρμοδιότητές της, όταν μας λέει ότι πρέπει να αλλάξουμε το νόμο περί ευθύνης Υπουργών (!!), ή και το Σύνταγμα (!!!), ώστε να μπορεί, δήθεν, να κάνει ανενόχλητη την έρευνά της. Θα της συνιστούσα, λοιπόν, να κάνει τη δουλειά της αθόρυβα και μεθοδικά, όπως κάνουν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Δικαστές και Εισαγγελείς στις Χώρες-Μέλη, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις που προσβάλλουν την θεσμική αυτονομία των Κρατών Μελών της Ε.Ε. και την καθιστούν μέρος του προβλήματος, αντί της λύσης.

Και δεν την εμποδίζει, βέβαια, η ασυλία των Υπουργών να ζητήσει έγγραφα (το σημαντικότερο), μαρτυρίες από μέλη Διοικήσεων κλπ., και στοιχεία από οποιαδήποτε πηγή της είναι χρήσιμα για την εργασία της. Και η εργασία της δεν είναι να δίνει συνεντεύξεις στα μέσα και να μιλάει για το "τραύμα" των συγγενών των θυμάτων (αναμφίβολα υπαρκτό, αλλά αδιάφορο για την αναζήτηση της αλήθειας).

Και αν διαπιστώσει, πράγματι, εμπόδια στο έργο αυτό από Υπουργούς, να τους κατονομάσει και να το στείλει στην (Ελληνική) Βουλή, που είναι η μόνη αρμόδια να επιληφθεί. Εκτός, αν ο σκοπός της είναι να κατέβει και αυτή στις Ευρωεκλογές, σαν τον Βέλγο ανακριτή της υπόθεσης της κ.Καϊλή. Διευκρινίζω ότι είναι προσωπική μου άποψη αυτή και όχι της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών.

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης αγνοεί επιδεικτικά την κραυγή αγωνίας των συγγενών - Αποδρά από τη Βουλή»

Περισσότερα ερωτήματα γεννήθηκαν, παρά απαντήσεις δόθηκαν από την ενημέρωση που έκανε ο Παύλος Μαρινάκης στους πολιτικούς συντάκτες. Αυτό τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας τις υπεκφυγές και αοριστίες του κυβερνητικού εκπρόσωπου, με τις οποίες προσπάθησε να ρίξει «στάχτη» στα μάτια των πολιτών προσπερνώντας τα καίρια ερωτήματα που έχει θέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Επί της ουσίας επιβεβαίωσε ότι ο κύριος Μητσοτάκης αγνοεί επιδεικτικά την κραυγή αγωνίας των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών όπως και τις καταγγελίες τους για συγκάλυψη του εγκλήματος. 

Είναι λογικό επομένως να επιλέξει να αποδράσει από την αυριανή συζήτηση στη Βουλή» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφερόμενος στη «συμπάθεια» με την οποία μίλησε ο Παύλος Μαρινάκης για τους συγγενείς, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να σταθεί δίπλα τους ώστε να αποδοθούν ευθύνες όπου και σε όποιους πραγματικά εντοπίζονται. 

«Δεν είπε κουβέντα για το ερώτημα που του θέτει επιτακτικά ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε σχέση με το εάν η κυβερνητική πλειοψηφία θα συναινέσει στην πρόταση για άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην υπουργού κ. Καραμανλή» παρατηρεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσπάθησε να δικαιολογήσει το γεγονός ότι προέτρεξαν να κοινοποιήσουν τα αποτελέσματα της «έρευνας» που έγινε από το Μαξίμου στο υπουργείο Εσωτερικών για την διαρροή των προσωπικών στοιχείων των αποδήμων, «για να μην αφήσουν σκιές». «Στην πραγματικότητα αυτό που ήθελαν να δημιουργήσουν ήταν ένα θολό τοπίο και το δικό τους βολικό αφήγημα» αναφέρει. 

«Ακούσαμε μάλιστα και το… αδιανόητο. Ότι ο Νίκος Θεοδωρόπουλος, ο γραμματέας αποδήμων της ΝΔ είχε στα χέρια του επί μήνες τις λίστες του υπουργείου Εσωτερικών αλλά κόντρα σε κάθε λογική υποστηρίζει ότι η ΝΔ ως κόμμα δεν τις κατέχει! Προφανώς τις κράταγε για την προσωπική του συλλογή» σημειώνει. 

«Μήπως πρέπει να απαντήσει η κυρία Κεραμέως πώς μπορεί να εγγυηθεί, μετά τα όσα συνέβησαν, το αδιάβλητο των εκλογών μέσω επιστολικής ψήφου; Μήπως ο λόγος που δημοσιοποίησαν άρον άρον την έρευνα ήταν για να σταματήσει εδώ; Μήπως αγγίζει αυτό το μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο κι άλλα πολιτικά πρόσωπα της κυβερνητικής παράταξης;» ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Παράλληλα, η Κουμουνδούρου στέκεται και στην απάντηση του κ. Μαρινάκη για το ταξίδι του ζεύγους Καρατζά στην Όαση Σίβα παρέα με την οικογένεια Μητσοτάκη και το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. «Ο κύριος Μαρινάκης προτίμησε να κάνει τον ανήξερο» επισημαίνει. «Μας είπε δηλαδή ότι δεν φρόντισε να μάθει προτού ξεκινήσει την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, θεωρώντας προφανώς πως δεν θα του τεθεί το συγκεκριμένο ερώτημα το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει θέσει επιτακτικά από την Κυριακή!» συμπληρώνει.

«Οφείλει ωστόσο να απαντήσει για ποιους λόγους το φιλικό ζεύγος του πρωθυπουργού ταξίδεψε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ποιος ήταν ο σκοπός του ταξιδιού (για το ζεύγος) κι αν συμμετείχε στις επίσημες ή άλλες επαφές» αναφέρει και καταλήγει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν θα σταματήσει να απαιτεί την αλήθεια όσο ο υψηλά φορολογούμενος ελληνικός λαός δεν θα λαμβάνει τις απαντήσεις που δικαιούται».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Περισσότερα ερωτήματα γεννήθηκαν, παρά απαντήσεις δόθηκαν από την ενημέρωση που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης στους πολιτικούς συντάκτες.

Αν και ομολογουμένως κατέβαλε προσπάθεια, με υπεκφυγές και αοριστίες που εκθέτουν την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προσπάθησε να ρίξει «στάχτη» στα μάτια των πολιτών, προσπερνώντας τα καίρια ερωτήματα που έχει θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ . Εις μάτην!

Επί της ουσίας επιβεβαίωσε ότι ο κύριος Μητσοτάκης αγνοεί επιδεικτικά την κραυγή αγωνίας των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών όπως και τις καταγγελίες τους για συγκάλυψη του εγκλήματος. Είναι λογικό επομένως να επιλέξει να αποδράσει από την αυριανή συζήτηση στη Βουλή. Ο κύριος Μαρινάκης μίλησε με «συμπάθεια» για τους συγγενείς, κατανοώντας όπως είπε την οργή τους, αλλά ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν προτίθεται να σταθεί δίπλα τους ώστε να αποδοθούν ευθύνες όπου και σε όποιους πραγματικά εντοπίζονται. Δεν είπε κουβέντα για το ερώτημα που του θέτει επιτακτικά ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε σχέση με το εάν η κυβερνητική πλειοψηφία θα συναινέσει στην πρόταση για άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην υπουργού κ. Καραμανλή.

Προσπάθησε να δικαιολογήσει το γεγονός ότι προέτρεξαν να κοινοποιήσουν τα αποτελέσματα της "έρευνας" που έγινε από το Μαξίμου στο υπουργείο Εσωτερικών για την διαρροή των προσωπικών στοιχείων των αποδήμων, «για να μην αφήσουν σκιές». Στην πραγματικότητα αυτό που ήθελαν να δημιουργήσουν ήταν ένα θολό τοπίο και το δικό τους βολικό αφήγημα. 

Ακούσαμε μάλιστα και το… αδιανόητο. Ότι ο Νίκος Θεοδωρόπουλος, ο γραμματέας αποδήμων της ΝΔ είχε στα χέρια του επί μήνες τις λίστες του υπουργείου Εσωτερικών αλλά κόντρα σε κάθε λογική υποστηρίζει ότι η ΝΔ ως κόμμα δεν τις κατέχει! 

Προφανώς τις κράταγε για την προσωπική του συλλογή. Μήπως πρέπει να απαντήσει η κυρία Κεραμέως πώς μπορεί να εγγυηθεί, μετά τα όσα συνέβησαν, το αδιάβλητο των εκλογών μέσω επιστολικής ψήφου; Μήπως ο λόγος που δημοσιοποίησαν άρον άρον την έρευνα ήταν για να σταματήσει εδώ; Μήπως αγγίζει αυτό το μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο κι άλλα πολιτικά πρόσωπα της κυβερνητικής παράταξης;

Ο κύριος Μαρινάκης προτίμησε να κάνει τον ανήξερο για το εάν το ζεύγος Καρατζά ταξίδεψε στην Όαση Σίβα παρέα με την οικογένεια Μητσοτάκη και με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος λέγοντας ότι δεν είχε στα χέρια του… λίστες επιβεβαιώνοντας τις σχετικές αποκαλύψεις. 

Μας είπε δηλαδή ότι δεν φρόντισε να μάθει προτού ξεκινήσει την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, θεωρώντας προφανώς πως δεν θα του τεθεί το συγκεκριμένο ερώτημα το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει θέσει επιτακτικά από την Κυριακή!

Οφείλει ωστόσο να απαντήσει για ποιους λόγους το φιλικό ζεύγος του πρωθυπουργού ταξίδεψε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ποιος ήταν ο σκοπός του ταξιδιού (για το ζεύγος) κι αν συμμετείχε στις επίσημες ή άλλες επαφές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν θα σταματήσει να απαιτεί την αλήθεια όσο ο υψηλά φορολογούμενος ελληνικός λαός δεν θα λαμβάνει τις απαντήσεις που δικαιούται.

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Μητσοτάκης έστω την ύστατη στιγμή να μην οχυρωθεί πίσω από το νόμο περί ευθύνης υπουργών»

Κάλεσμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κοιτάξει στα μάτια όσους ζητούν απαντήσεις και να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων απευθύνει και ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα, η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έκλεισε με την ανάγνωση μηνύματος του Στέφανου Κασσελακη από την διευθυντή της ΚΟ, Θάνο Μωραΐτη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημείωσε ότι «είναι λυπηρό το γεγονός πως οι συγγενείς των θυμάτων αναγκάζονται να προσφύγουν στην Ευρώπη για να βρουν το δίκιο τους.

Είναι αναμενόμενο ο κύριος Μητσοτάκης να αποφύγει να εμφανιστεί αύριο στη Βουλή και να επιλέξει να φυγομαχήσει. Από την πρώτη στιγμή άλλωστε η μόνη του έγνοια ήταν η συγκάλυψη του εγκλήματος και των ευθυνών των μελών της κυβέρνησής του».

«Έστω και την ύστατη στιγμή τον καλούμε να αναλογιστεί τις ιστορικές ευθύνες του, να κοιτάξει στα μάτια όσους ζητούν απαντήσεις και να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. 

Τον καλούμε να μην οχυρωθεί πίσω από το νόμο περί ευθύνης υπουργών και να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επιτρέποντας έτσι στον φυσικό δικαστή να διερευνήσει τις ποινικές ευθύνες των υπουργών του κι άλλων πολιτικών προσώπων» κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης στο μήνυμά του.
α

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη