ΤΑ REMAKES ΤΟΥ MAX PAYNE 1 ΚΑΙ 2 ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ BUDGET ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ALAN WAKE 2


Η Remedy Entertainment, δημιουργός ομάδα του Alan Wake, Control, Quantum Break αλλά και του Max Payne, έδωσε μερικές πληροφορίες σχετικά με τα επικείμενα remakes που ετοιμάζει για τα Max Payne και Max Payne 2: The Fall of Max Payne, τα οποία θα έρθουν σε συνεργασία με την Rockstar Games, μιας και το franchise ανήκει πλέον σε αυτή.

Για όσους δε γνωρίζουν έπειτα το Max Payne 2, η Remedy παραχώρηση όλα το νομικά δικαιώματα του franchise στη Rockstar, η οποία το 2012 κυκλοφόρησε τον τελευταίο τίτλο Max Payne, το Max Payne 3.

Η συμφωνία του Project υπεγράφη και επίσημα πριν αρκετό καιρό και η Remedy θα αναπτύξει τα δύο παιχνίδια για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S με τις ευλογίες αλλά και την οικονομική βοήθεια της Rockstar Games χρησιμοποιώντας τη Northlight μηχανή γραφικών της, την οποία γνωρίσαμε στο Quantum Break, Control και Alan Wake 2.

Τώρα, οι νέες πληροφορίες που αφορούν το project, έρχονται από τον CEO του Φινλανδικού studio, Tero Virtala, ο οποίος σε σχετικές δηλώσεις του, ανέφερε:

«Τα remakes των Max Payne 1 και 2 έκαναν μια πολύ σημαντική πρόοδο φέτος. Και τα δύο παιχνίδια θα είναι σημαντικά με μεγάλες προοπτικές και δυνατότητες, οι οποίες μπορούν να συγκριθούν με έναν παρόμοιο προϋπολογισμό ανάπτυξης, όπως αυτού του Alan Wake 2» είπε μεταξύ άλλων.

Η Remedy δεν αναφέρθηκε στο πόσα χρήματα δαπανήθηκαν για την ανάπτυξη του Alan Wake 2, αλλά σύμφωνα με απόψεις ειδικών αναλυτών, το Alan Wake 2 κόστισε γύρω στα 70 εκατομμύρια με τα 20 από αυτά να αφορούν μόνο το marketing. Δεδομένου τι είδαμε στο Alan Wake 2, με αυτό το budget δεν μπορούμε παρά να είμαστε ενθουσιασμένοι για τα επερχόμενα remakes.

 

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη