Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Fake news ότι δήθεν έγινε μέλος του iSYRIZA– Τα στοιχεία που την διαψεύδουν»- «Μπορούμε να μάθουμε ποιος κρύβεται από πίσω» λέει ο Λευτέρης Κρέτσος


Σε δύσκολη θέση έχει περιέλθει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με τη μαζική διαρροή προσωπικών δεδομένων, με αποτέλεσμα να καταφεύγει σε αστεία fake news.

Η νυν ευρωβουλεύτρια της ΝΔ που τελικά δεν θα είναι υποψήφια στις κάλπες του Ιουνίου, έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι την έκαναν μέλος στον iSYRIZA.



«Ο κ. Κασσελάκης επιμένει να εργαλειοποιεί ένα θέμα που διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές. κ Κυβέρνηση, το κόμμα μου κι εγώ απαντήσαμε με πράξεις. Τώρα ήρθε η ώρα ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το ΠΩΣ με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του isyriza εν αγνοία μου. Οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις στους πολίτες» αναφέρει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ωστόσο, πρόκειται για μία χοντροκομμένη προσπάθεια να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το μέγα σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνιστεί. Πρόκειται για ένα μήνυμα που έλαβε η νυν ευρωβουλεύτρια της ΝΔ επειδή κάποιος επέλεξε να βάλει στη φόρμα εγγραφής το email της. Αν η ίδια δεν πατήσει το σχετικό λινκ επιβεβαίωσης, τότε δεν θα γίνει ποτέ μέλος του iSYRIZA.

Απάντηση στους ισχυρισμούς της Άννας Ασημακοπούλου έδωσε ο Λευτέρης Κρέτσος, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι πώς λειτουργεί το iSYRIZA. «Η κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου δεν ειναι μέλος στον iSyriza. Κάποιος χρησιμοποίησε το email της για να εγγραφεί, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Μπορεί όμως να αναζητήσει θεσμικά την ip address για να μάθουμε και εμείς ποιος κρύβεται πίσω από την ιστορία. Θα είμαστε στο πλευρό της» σημείωσε o πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Λευτέρης Κρέτσος: «Δεν είναι μέλος στον iSYRIZA»


Πλήρης διάψευση των fake news της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, ότι δήθεν την έκαναν μέλος στον iSYRIZA, με τον Λευτέρη Κρέτσο να επισημαίνει πως μπορεί να βρεθεί «ποιος κρύβεται πίσω από την ιστορία».

Όπως ξεκαθαρίζει σε ανάρτησή του ο Λευτέρης Κρέτσος, άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά πώς λειτουργεί το iSYRIZA, «η κ. Ασημακοπούλου δεν είναι μέλος στον iSyriza». Και εξηγεί ότι «κάποιος χρησιμοποίησε το email της για να εγγραφεί, χωρίς όμως να τα καταφέρει». 

«Μπορεί όμως να αναζητήσει θεσμικά την ip address για να μάθουμε και εμείς ποιος κρύβεται πίσω από την ιστορία. Θα είμαστε στο πλευρό της» καταλήγει ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη