Μεσολόγγι: Πολλαπλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο στη σορό του 31χρονου Μπάμπη



Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη, η σορός του οποίου εντοπίστηκε τη Δευτέρα (22/1), σε βαλτώδη περιοχή στο Μεσολόγγι.

Η σορός του άνδρα, βρέθηκε μπρούμυτα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έφερε πολλαπλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο. Ο 31χρονος φέρεται να χτυπήθηκε αρκετές φορές, χωρίς ωστόσο να μπορεί να προσδιοριστεί ο αριθμός, ενώ η σορός φέρεται να είναι σε προχωρημένη σήψη.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται οι διαδικασίες ταυτοποίησης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μετά την μεταφορά της σορού στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, όπου θα πραγματοποιηθεί και νεκροψία-νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών του θανάτου.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τον χώρο όπου βρέθηκε η σορός, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες, για τον εντοπισμό ευρημάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν εντοπιστεί μέχρι αργά το απόγευμα, κάποιο όπλο ή κινητό τηλέφωνο.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του 31χρονου, τα ίχνη του χάθηκαν στις 4 Ιανουαρίου, εντοπίστηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ήταν σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο.

Η ταυτοποίηση φέρεται να έγινε από τα ρούχα που φορούσε ο 31χρονος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου. Το συγκεκριμένο σημείο είναι κοντά σε περιοχή όπου είχαν εντοπιστεί σήματα κινητών τηλεφώνων, βάσει των πληροφοριών.

Προφυλακιστέος ο 50χρονος κρεοπώλης

Ο 50χρονος κρεοπώλης, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Σύμφωνα με το messolonghivoice.gr ο 50χρονος, δεν ομολόγησε την πράξη του. Θα μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος φέρεται να έχει πέσει σε αντιφάσεις, αφού στην αρχική του κατάθεση είχε ισχυριστεί πως ο 31χρονος τον είχε καλέσει το βράδυ που τελικώς εξαφανίστηκε, για να συναντηθούν. Ωστόσο, από τα στοιχεία προέκυψε το ακριβώς αντίθετο, πως δηλαδή ο κρεοπώλης ήταν εκείνος που είχε ζητήσει από τον νέο άνδρα να συναντηθούν.

Ο 50χρονος και ο 31χρονος φέρεται να είχαν διαφωνήσει έντονα πριν την εξαφάνιση του δεύτερου για χρήματα που χρωστούσε ο συλληφθείς. Ένα από τα μηνύματα που στάλθηκαν από τον 31χρονο στον κρεοπώλη λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά που μου χρωστάς γιατί φεύγω Ιταλία».

Ο 50χρονος είχε υποστηρίξει ότι το βράδυ της εξαφάνισης ήταν υπό την επήρεια ουσιών, όμως οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις, τα αποτελέσματα των οποίων βγήκαν την Παρασκευή, ήταν «καθαρές». Αντιφάσεις διαπιστώθηκαν και αναφορικά με την ώρα συνάντησης με τον 31χρονο.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη