Άκης Παυλόπουλος: «Μπορεί αύριο να εγερθεί ζήτημα να παντρεύονται και τα αδέρφια»



Ότι η συζήτηση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, μεταξύ άλλων, έχει βγάλει στην επιφάνεια πλείστα αντιεπιστημονικά, συνωμοσιολογικά και γενικά κατωτέρου επιπέδου επιχειρήματα από τους πολέμιους της ισότητας στον γάμο είναι μια πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά από τη στιγμή που το θέμα μπήκε στον δημόσιο διάλογο.

Μόνο που υπάρχουν κάποια επιχειρήματα που ξεπερνούν κάθε λογική και μάλιστα όταν εκφράζονται από δημοσιογράφο – παρουσιαστή τηλεοπτικής εκπομπής σε μια, υποτίθεται, συζήτηση – ανάλυση του θέματος.

Έτσι ο Άκης Παυλόπουλος, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, διεκδικεί με αξιώσεις τη διατύπωση του πιο παράλογου επιχειρήματος κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

«Αν αύριο εγερθεί ένα ζήτημα που θα λέει και γιατί τα αδέρφια μεταξύ τους αν αυτό νοιώθουν να μην μπορούν να συνάψουν σχέση, να συμβιώσουν, να έχουν ερωτικές σχέσεις, τα αδέρφια».


Για να το κάνουμε λιανά, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι το πράσινο φως στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών μπορεί να ανοίξει τον δρόμο στον γάμο μετά αδερφών και στην αιμομιξία.

Χαρακτηριστική η αντίδραση της Ιωάννας Μάνδρου που στην αρχή ρώτησε έκπληκτη «ποια αδέρφια;» και όταν ο Άκης Παυλόπουλος επανέλαβε το επιχείρημά του, του απάντησε. «Μισό λεπτό, να μην τα κάνουμε όλα αχταρμά».

Το σχετικό απόσπασμα από το λεπτό 02:21 στο βίντεο που ακολουθεί.



Σχόλια

Διαβάστε ακόμη

Εικόνα

Τέμπη: Στο Κουλούρι μεταφέρεται κοντέινερ πειστήριο της εμπορικής αμαξοστοιχίας που μέχρι σήμερα βρισκόταν σε οικόπεδο ιδιώτη-«Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα – Μας οφείλετε την αλήθεια» λέει ο Κασσελάκης