Πάτρα - Τζωρτζίνα: Πληροφορίες ότι το 2014 είχε καταπιεί τασάκι με γόπες και έμεινε ένα μήνα στην εντατική



Νέες αποκαλύψεις έρχονται στην δημοσιότητα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, ενώ οι επόμενες ημέρες φαίνεται πως θα είναι καθοριστικές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, όπως έγινε γνωστό και μέσα από την εκπομπή "Φως στο Τούνελ".

Μια ακόμη πληροφορία για την 9χρονη Τζωρτζίνα, ενός εκ των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, έδωσε στον "αέρα" της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" η δημοσιογράφος του Mega Άρια Καλύβα.

Όπως είπε: «Σε ηλικία ενός έτους, η Τζωρτζίνα πήγε στο νοσοκομείο έχοντας ένα ατύχημα. Είχε καταπιεί σχεδόν ένα τασάκι γόπες και τότε χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική για περίπου ένα μήνα. Αυτό προκύπτει από τον ιατρικό φάκελο του παιδιού».

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια της εκπομπής Σίσσυ Χρηστίδου επεσήμανε ότι επικοινώνησε μαζί τους πολύ στενό μέλος της οικογένειας, διαψεύδοντας το περιστατικό.

Η κ. Καλύβα επέμεινε στην πληροφορία, εξηγώντας πως το συγκεκριμένο περιστατικό είναι καταγεγραμμένο στον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας. «Το 2014 διεκομίστηκε στο Νοσοκομείο της Πάτρας γιατί είχε υποστεί δηλητηρίαση μετά από κατάποση τσιγάρων», συμπλήρωσε.

«Οι αστυνομικοί έχουν πάρει τον ιατρικό φάκελο της μικρής. Θεωρούν ότι η Τζωρτζίνα θα "ξεκλειδώσει" το μυστήριο της Πάτρας και θα λύσει τον γρίφο», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη