Στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων ο πρωθυπουργός- Κλιμάκια των κομμάτων στις πυρόπληκτες περιοχές


 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στις 11:30 στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων της Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των πυρκαγιών.

Ο Πρωθυπουργός επέστρεψε χθες από τις Βρυξέλλες και επισκέφθηκε στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) της Πολιτικής Προστασίας.

Εκεί ενημερώθηκε σε σύσκεψη από τον Αρχηγό και τους επιτελείς του Πυροσβεστικου Σώματος για τις επιχειρήσεις κατάσβεσης που είναι σε εξέλιξη στις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα.

Στη σύσκεψη μαζι με την ηγεσία του ΠΣ συμμετείχαν Βασίλης Κικίλιας, Βαγγέλης Τουρνάς, Άκης Σκέρτσος, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Θανάσης Κοντογεώργης και Βασίλης Παπαγεωργιου.


Κλιμάκια των κομμάτων στις πυρόπληκτες περιοχές

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να επισκεφτεί την Τετάρτη (19/07) τις πυρόπληκτες περιοχές του δήμου Σαρωνικού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, σήμερα στις στις 8.30πμ, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Κ.Ο. Σωκράτη Φάμελλο, αποτελούμενο από τον αναπληρωτή γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργο Βασιλειάδη, βουλευτές και στελέχη του κόμματος, θα μεταβούν στις πληγείσες περιοχές της του δήμου Σαρωνικού."

Στις πληγείσες περιοχές στη Σαρωνίδα ο Νίκος Ανδρουλάκης


Σήμερα, Τετάρτη (19/07) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές στον Δήμο Σαρωνικού (σημείο εκκίνησης: Ιερός Ναός Παναγίας Θεοτόκου, Σαρωνίδα).

Στις 11:30 ο κ. Ανδρουλάκης θα συναντήσει τον σύλλογο πληγέντων δυστυχήματος Τεμπών στη Βουλή.

Στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί κλειστή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με αντικείμενο την εκλογή Γραμματέα, αναπληρωτή Γραμματέα και συζήτηση επί των επερχόμενων νομοθετικών πρωτοβουλιών της Κυβέρνησης.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη