Ντογιάκος σε ερώτηση δημοσιογράφων: «Δεν ξέρω τίποτα για την έρευνα του σκανδάλου των υποκλοπών»



Τη Βουλή επισκέφτηκε ο τέως Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, την ώρα που σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ακρόασης στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για την ακρόαση των υποψηφίων για τον/την αντικαταστάτη του στο ανώτατο εισαγγελικό αξίωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σ
ε έναν από τους διαδρόμους της Βουλής, ο πρώην εισαγγελέας φέρεται να έπεσε πάνω σε δημοσιογράφους που τον ρώτησαν σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών με τον κύριο Ντογιάκο να απάντα «δεν ξέρω τίποτα, έχω παραιτηθεί». 

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι οι δημοσιογράφοι επέμειναν στο ερώτημα ρωτώντας τον τι γνώριζε πριν παραιτηθεί, με τον κύριο Ντογιάκο να εμμένει στο ίδιο μοτίβο ενώ, κατά την απομάκρυνση του φέρεται να άνοιξε το βήμα του θέλοντας πιθανώς να απομακρυνθεί.

Να σημειωθεί ότι η επίσκεψή του στο κοινοβούλιο έγινε καθώς αναμένεται η πρόταση της Βουλής τον/τη διάδοχο του κ. Ντογιάκου προς την Κυβέρνηση. 

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι, ο κύριος Ντογιάκος ήταν ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση των παρακολουθήσεων με το παράνομο λογισμικό Pretador.



Σχόλια

Διαβάστε ακόμη