Αστυνομικός - μαστροπός: Στη φυλακή ο 40χρονος που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία




Στην φυλακή οδηγείται μετά από πολύωρη απολογία, ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος 34χρονης γυναίκας. Ο κατηγορούμενος, που τον κατήγγειλε η παθούσα, φέρεται ενώπιον της Ανακρίτριας να αρνείται όσα του αποδίδονται.

Τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να καταθέσει στην ανακρίτρια της υπόθεσης άλλη μία γυναίκα, η οποία μετέβη στις αστυνομικές αρχές και κατήγγειλε τον 40χρονο για αντίστοιχες πράξεις με εκείνες που καταγγέλλει η 34χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη έχει καταγγείλει ότι αστυνομικός την απειλούσε, την βίαζε, την εξέδιδε και την κακοποιούσε συστηματικά. «Δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει. Παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω σπίτι, να του πληρώνω αμάξι» είχε αναφέρει η γυναίκα περιγράφοντας την φρίκη που ζούσε. «Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα, μετά λέει 50 ευρώ κάθε μέρα, μετά θέλει 100 ευρώ».

«Μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει και θα πετάξει το πτώμα μου, να μην με βρει κανείς. Μου έλεγε ότι θα με διώξει από την χώρα, ότι δεν θα μπορέσω να ξαναδουλέψω στον δρόμο για να βγάλω λεφτά και θα το κανονίσει αυτός, ότι θα με στείλει στο Καμερούν που ξέρει ότι κινδυνεύω και ότι θα με συλλάβει η αστυνομία. Ακόμη και ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο» είχε αναφέρει ακόμα η 34χρονη.

Ο αστυνομικός φέρεται να ήταν αυτός που πήγαινε την άτυχη γυναίκα στα ραντεβού με «πελάτες» και την παραλάμβανε στη συνέχεια. Όπως αναφέρουν σχετικά ρεπορτάζ, έχει καταγγελθεί ότι σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούσε υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ για να ελέγξει ότι το θύμα του «εργάζεται».

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη