Ωρωπός: Στρατιωτικό φορτηγό που συμμετείχε στον “Παρμενίωνα” παρέσυρε και σκότωσε 70χρονη

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (01/10) στον Ωρωπό, όταν στρατιωτικό φορτηγό που συμμετείχε στην άσκηση “Παρμενίων” παρέσυρε 70χρονη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που η γυναίκα επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο επί της Λεωφόρου Αθηνών, κατά τη διάρκεια διέλευσης στρατιωτικής φάλαγγας, με το στρατιωτικό όχημα να την παρασύρει.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, επικαλούμενη πληροφορίες από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, η 70χρονη πετάχτηκε στον δρόμο, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες.


Το βαρύ στρατιωτικό όχημα πήγαινε να φορτώσει άρματα και ήταν το τέταρτο σε πομπή έξι οχημάτων, ενώ της στρατιωτικής φάλαγγας προηγείτο η αστυνομία.

Η 70χρονη τραυματίστηκε βαριά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου και εξέπνευσε λίγο αργότερα στην εντατική.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη

Εικόνα

Τέμπη: Στο Κουλούρι μεταφέρεται κοντέινερ πειστήριο της εμπορικής αμαξοστοιχίας που μέχρι σήμερα βρισκόταν σε οικόπεδο ιδιώτη-«Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα – Μας οφείλετε την αλήθεια» λέει ο Κασσελάκης