Η SONY ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ PS5




Όπως περιμέναμε από τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούσαν ήδη και την μείωση της τιμής παγκοσμίως του PS5 τους τελευταίους μήνες, λογικά για να φύγουν τα τελευταία αποθέματα από τις αποθήκες έτσι ώστε να δώσουν στην αγορά το PS5 με ανανεωμένη εμφάνιση, έκδοση που θυμίζει αντίστοιχη των PS4 και PS4 Slim, χωρίς όμως να το ονομάζουν PS5 Slim.



Επιπλέον, έρχεται με το πολυαναμενόμενο ΑΠΟΣΠΟΜΕΝΟ Ultra HD Blu-ray Disc Drive και εσωτερικό χώρο 1TB SSD ! Η SONY υποστηρίζει ότι μείωσε το μέγεθος κατά 30% και το βάρος του κατά 18%, κρατώντας τα ίδια εσωτερικά λειτουργικά συστήματα χωρίς φυσικά να μειωθούν οι επιδόσεις του.



Ο νέος αποσπώμενος οπτικός δίσκος μπορεί να αγοραστεί αργότερα στην τιμή των 119,99€ και να τοποθετηθεί στη νέα Digital έκδοση του PS5.

Το νέο μοντέλο θα περιέχει σαφώς την βάση για οριζόντια τοποθέτηση αλλά όποιος επιθυμεί μπορεί να αγοράσει την ΝΕΑ βάση για ΚΑΘΕΤΗ τοποθέτηση, με τιμή τα 29,99€.

Το νέο μοντέλο του PS5 θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμο στην Αμερική από τον Νοέμβριο και τους επόμενους μήνες και στην υπόλοιπη παγκόσμια αγορά.

Η τιμή του στην Ευρώπη θα ξεκινάει από 449,99€ για το Digital έκδοση(με δυνατότητα όπως γράψαμε παραπάνω αναβάθμισης του με το αποσπώμενο Ultra HD Blu-ray disc drive με επιπλέον 119,99€) και 549,99€ για την έκδοση με ήδη τοποθετημένο το αποσπώμενο Ultra HD Blu-ray disc drive.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη