Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας: Παρέμβαση εισαγγελέα για την κατάρρευση των μεταλλικών ραφιών σε εργαζόμενους


 

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάρρευση ραφιών πάνω σε εργαζόμενους στο Ποινικό Μητρώο. Τα ράφια καταπλάκωσαν έναν εργαζόμενο και έναν υπάλληλο μεταφορικής εταιρείας, που βρίσκονταν στο σημείο.

Το περιστατικό κινητοποίησε τις εισαγγελικές αρχές οι οποίες θα λάβουν τις απαραίτητες καταθέσεις από τα δύο θύματα, ενώ θα προχωρήσουν και σε άλλες ενέργειες με στόχο να διαπιστωθεί αν τελέστηκαν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως από τα πρώτα βήματα της έρευνας είναι να διαβιβαστούν έγγραφα από την Επιθεώρηση εργασίας, καθώς και έγγραφα που θα καταδεικνύουν την κατάσταση του εξοπλισμού που υπήρχαν στο γραφείο, ιδίως ως προς τη συντήρηση του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας που κατήγγειλε το συμβάν μεταξύ άλλων ανέφερε πως «το μέγεθος της επικινδυνότητας του συμβάντος αποδεικνύεται απ’ το γεγονός ότι για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η βοήθεια – παρέμβαση πολιτών και συναδέλφων που βρίσκονταν στον χώρο» τονίζει ο σύλλογος εργαζομένων επισημαίνοντας ότι η φράση «μπορούσαμε να είχαμε νεκρό», ήταν «στο στόμα των συναδέλφων. Κοινώς, από καθαρή τύχη αποφύγαμε τα χειρότερα».

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη

Εικόνα

Τέμπη: Στο Κουλούρι μεταφέρεται κοντέινερ πειστήριο της εμπορικής αμαξοστοιχίας που μέχρι σήμερα βρισκόταν σε οικόπεδο ιδιώτη-«Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα – Μας οφείλετε την αλήθεια» λέει ο Κασσελάκης