Κιβωτός του Κόσμου: «Όλα είναι πλαστογραφημένα στην επιστολή που αναιρεί τις καταγγελίες για τον π. Αντώνιο»




Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του πατέρα Αντωνίου και της κιβωτού του κόσμου.

«Ολα είναι πλαστογραφημένα» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Λάρισας Δημήτρης Δεληγιάννης σχετικά με την επιστολή του παιδιού με την οποία αναιρείται η αρχική καταγγελία για ασελγείς πράξεις του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου εις βάρος του 16χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι και η μητέρα του 16χρονου επιμένει ότι η επιστολή του παιδιού που παίρνει πίσω την αρχική καταγγελία κατά του πάτερ Αντωνίου είναι πλαστή. Οπως δηλώνει ο αντιδήμαρχος Λάρισας στο Μega όλα είναι πλαστογραφημένα και αυτό αποδεικνύεται από τη σύγκριση των στοιχείων.

Στο έγγραφο, το επώνυμο της μητέρας ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, όπως δείχνει η αστυνομική ταυτότητα.

Επόμενο λάθος διαπιστώνεται όπως είπε και στον αριθμό της αστυνομικής ταυτότητας. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ65, ενώ στη γνήσια από ΑΝ και συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα.

Κατά τον αντιδήμαρχο Λάρισας πλαστή, είναι η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης.

«Δεν υπάρχει τέτοιος υπάλληλος στα ΚΕΠ Δήμου Λαρισαίων. Ο δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν λέγεται Λάρισας, αλλά Λαρισαίων», σημείωσε ο αντιδήμαρχος. «Πρόκειται για πλαστό έγγραφο».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ανέφερε ότι το παιδί επικοινώνησε με τη μητέρα του και της εκμυστηρεύτηκε πως δέχεται πιέσεις για να αλλάξει την κατάθεσή του, καθώς και απειλές για τη ζωή εκείνου, αλλά και της μητέρας του.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη