ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Συνεδριάζει στις 11:00 η Πολιτική Γραμματεία


Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ενόψει του 4ου Συνεδρίου του κόμματος, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου.

Σήμερα στις 11:00 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος προκειμένου να προετοιμάσει τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που έχει προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Εκεί θα εγκριθούν τόσο ο κανονισμός του προσυνεδριακά διαλόγου όσο και το σχέδιο Πολιτικής Απόφασης, που θα συζητηθεί στη συνέχεια στις Οργανώσεις Μελών.

Επισημαίνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για τον προγραμματισμό των αναπτυξιακών συνεδρίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το επόμενο δίμηνο, στις περιφέρειες της χώρας. Πρώτοι σταθμοί, η περιφέρειες Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας.

Παράλληλα η Κουμουνδούρου προετοιμάζει μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση για τις 25 Ιανουαρίου στην με κεντρική ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη για την ισότητα παντού.

Το ζήτημα της Ισότητας και η υπεράσπιση των ατομικών δικαιωμάτων για όλους τους πολίτες χωρίς καμία διάκριση, είναι προτεραιότητα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη