Έντονη προεκλογική αντιπαράθεση για τις δηλώσεις Μπακογιάννη- Ραγκούσης: «Να ζητήσετε συγγνώμη για όσα είπατε στη Ροδόπη»




Δύο εβδομάδες απομένουν για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης έχουν μπει οι δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη στην Ροδόπη προς την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης με τον ΣΥΡΙΖΑ να εξαπολύει βαριά επίθεση στο πρόσωπο της Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, συζήτηση με μεγάλες εντάσεις είχαν το πρωί της Κυριακής στον Αντέννα, η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Γιάννη Ραγκούση.

Η υποψήφια βουλεύτης της ΝΔ επέμεινε στο ότι δεν διέπραξε κανέναν εκβιασμό στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης μιλώντας επιτακτικά και μπροστά στις κάμερες για να προκαλέσει την αντίδραση του Γιάννη Ραγκούση.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για "πρωτοφανή στα χρονικά της Μεταπολίτευσης" και "εκτός πλαισίων του Συντάγματος" εκβιασμό σε Έλληνες πολίτες ο οποίος μάλιστα έγινε on camera.

Κάλεσε την κα Μπακογιάννη να ζητήσει συγγνώμη για τη στάση της κάτι που η πρώην ΥΠΕΞ αρνήθηκε δις.

Ο κ. Ραγκούσης επέμεινε ότι δεν είναι δυνατόν πολιτικό κόμμα να λέει σε πολίτες ότι εξαρτά τις πολιτικές του από το αν θα ψηφιστεί ή όχι ενώ από την πλευρά της, μετά από ερώτηση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Μπακογιάννη είπε ότι η ΝΔ δεν θα αλλάξει την πολιτική της για τη Θράκη αν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη στις προσεχείς εκλογές.

Συμπλήρωσε δε ότι "θα έπρεπε να ντρέπεστε και να έχει σήμερα το κεφάλι σας χαμηλωμένο".
Οι επίμαχες δηλώσεις Μπακογιάννη

«Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Με φέρατε σε δύσκολη θέση με όλους αυτούς που έδινα μάχη με όλους αυτούς στην Αθήνα για διάφορα θέματα της μειονότητας», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη απευθυνόμενη σε κατοίκους της Βυρσίνης Ροδόπης το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουνίου.

Αντ' αυτού ψηφίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω λοιπόν βοήθεια και στήριξη, διότι αν εσείς δεν με στηρίξετε εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω αύριο. Στην Αθήνα δεν είναι όλοι σαν εμένα που αγαπάω τη μειονότητα. Τώρα η κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση της ΝΔ. Τους βουλευτές τους βγάλατε, τώρα πρέπει να βγάλετε κόμμα και αυτό είμαστε εμείς. Έφερα στα Χανιά 41% που ποτέ εκεί ιστορικά δεν έχουν ψηφίσει τη ΝΔ, ούτε όταν ήταν ο πατέρας μου πρωθυπουργός, και δεν ψηφίζετε εσείς. Οπότε τώρα τι να κάνω; Γι' αυτό ήρθα εδώ για να περάσει το μήνυμα τώρα. Χρειαζόμαστε στήριξη. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα», είπε προς τους κατοίκους του μειονοτικού χωριού της ορεινής Ροδόπης".

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη