God of War Ragnarok: Αναφορές για ανακοίνωση DLC στα φετινά The Game Awards


Αναφορές που έρχονται από πηγή κοντά στη Sony, μιλούν για επικείμενη ανακοίνωση DLC για το God of War Ragnarok. Σύμφωνα με το ισπανικό μέσο Areajugones, το οποίο έχει αποδειχθεί αξιόπιστο με διαρροές στο παρελθόν, το DLC ενδέχεται να κυκλοφορήσει και ως standalone game, θυμίζοντας το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. 

Όπως σημειώνεται, η πιθανότερη ημερομηνία της ανακοίνωσης δεν είναι άλλη, από την ημέρα διεξαγωγής των The Game Awards 2023. Η φετινή διοργάνωση αναμένεται στις 7 Δεκεμβρίου και, ως είθισται, προβλέπεται να κρύβει αρκετές σημαντικές ανακοινώσεις.

Οι φήμες περί DLC του God of War Ragnarök κυκλοφορούν εδώ και μήνες, με τις νεότερες αναφορές του Areajugones να ρίχνουν περαιτέρω λάδι στη φωτια. Αξίζει να αναφέρουμε πως η ίδια η Santa Monica, όταν είχε κυκλοφορήσει το Ragnarok, και ρωτήθηκε για το εάν θα υπάρξει expansion, είχε πει ότι το παιχνίδι είναι ήδη πολύ μεγάλο, και δε θεωρεί ότι αξίζει να υπάρξει κάτι παραπάνω.

Ώστοσο, δεν θα ήταν απίθανο να δούμε ένα παιχνίδι που να ελέγχουμε τον γιο του Κράτου τον Ατρέα ή ακόμα και μια ιστορία για το πως ο Κράτος έφτασε στο Midgard και γνώρισε την Faye. Άκομα ένα σενάριο για DLC θα ήταν το πώς πεθαίνει η Faye καθώς είναι ένα ερώτημα που ακόμα απασχολεί τους fans του God Of War.

Βέβαια το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να δούμε αν θα επαληθευτούν οι φήμες σε έναν μήνα και κάτι… υπομονή.

Σχόλια

Διαβάστε ακόμη